Емоционалните преживявания ще бъдат много силни

  • 28 юли 2018 06:37

  • 17217
  • 0
Емоционалните преживявания ще бъдат много силни
© Pixabay

Венера в хармоничен аспект тригон с Плутон. Влиянието ще продължи до 30 юли.

Период на увеличаване на възможностите за конструктивно прилагане на творческите усилия, оригинални идеи и добри практики. Добро време за обновление и трансформиране на семейните връзки и любовните взаимоотношения. Поява на нови романтични възможности. Повишаване на сексуалността. Емоционалните преживявания ще бъдат много силни и за дълго време запомнящи се. Мнозина ще се поддадат на любовните авантюри.

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 02:29ч на 30 юли.

При Луна в знак Водолей се засилва стремежа към свобода и независимост, прокрадват се бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необичайни проекти, привичното им се струва скучно. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си.

Настроението се променя често и рязко. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Хората вече стават по-чувствителни и нервни. Уязвими са коленете, долните стави. По-малко да се върви да стоите прави.

16 лунен ден продължава от предния ден до 21:20ч. на 28 юли.

Това е един светъл и чист ден, ден на миротворство, на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. 

Ако човек живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота.

Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Лунното денонощие е благоприятно. Усилва се аурата при повечето хора, затова духовните и творческите личности могат да проявят своите способности на най-високо равнище.

Време за стоене у дома. Добре е за уединение. Най-спокойният период в семейните отношения. Всички чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата. Избягвайте да гледате филми със сцени на насилие, които могат да ви накарат да изпитате раздразнение и трудно ще се справите с него. Обърнете внимание на децата.

Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо. Подходящ за ритуално измиване и молитви.  Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре. Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.
Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.

Не е подходящо за покупки, за подстрижка.

17 лунен ден (започва в 21:20ч на 28 юли до 21:53ч на 29 юли).

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17217 0

Свързани новини

Водещи новини