Астро: Това, което се започне, трябва да се доведе до край

  • 22 юли 2018 06:46

  • 16367
  • 0
Астро: Това, което се започне, трябва да се доведе до край
© Pixabay

Луната e в знак Скорпион до 13:13ч

Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас - всичко се вижда в черни тонове. Може също така да възникне желание за драстични промени в живота. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат от депресивни мотиви и печални мисли. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Лекият флирт по това време повдига настроението.
Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания. Бременните жени да се пазят от помятане.

Луната се движи на празен ход от 12:19ч до 13:13ч.
В този интервал от време не предприемайте нищо ново и важно. След това Луната преминава в знак Стрелец.

10 лунен ден продължава от предния ден до 16:29ч. на 22 юли.
Това е прекрасно време за ново начало (без времето на празен курс Луна). Започват да се повишават жизнеността, сексуалния потенциал, личното обаяние.
Периодът не е подходящ за уединение и самота. Всеки трябва да бъде заобиколен от роднини и близки хора. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Подходящо е за семейни сбирки, може да съберете всички на една трапеза.
Семейство, създадено в това време има всички шансове да се превърне в могъщ род с предаване от поколение в поколение на традиции и реликви. Също така е много подходящ ден за сключване на брак на двойка, която иска много деца. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.
В този ден е строго забранено да се гладува. Сокове, плодови напитки са много полезни за организма в тоз лунен ден. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.
Подходящо е за покупки за семейството, които ще облагодетелстват всички негови членове, например дом, кола, битова техника, както и за покупки свързани с децата – дрехи, играчки и др.

11 лунен ден (започва в 16:29ч на 22 юли до 17:27ч на 23 юли).

В този лунен ден трябва да се внимава да не се  вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.
Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството. Да се избягват спорове и скандали. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Това, което се започне, трябва да се доведе до край.

Заболяванията в този ден представляват опасност предимно за представителките на женския пол. Уязвими са главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието.

В този лунен ден се наблюдава повишена сексуалност. През човек преминават мощни енергийни потоци и сексът позволява да се трансформират в жизнена енергия. Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!
Подходящо е за подстригване.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16367 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини