Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 16 юли 2018 09:35

  • 24557
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен – През седмицата ще постигнете успех на работното място. Очакват ви значими, понякога дори щастливи събития, които ще помогнат да се постигне успех в кариерата. Ще има обаче много пречещи фактори, така че ако искате да спечелите и защитите позициите си, ще бъде необходимо да се борите за щастието си. Ще откриете своята мотивация и ще разберете какво искате от живота. Време е да поставите нещата в ред - на работа или у дома. Актуализирайте гардероба си, укрепете здравето си с правилното хранене и почивка. Внесете в ежедневието си повече хармония и красота! Бъдете дипломати в партньорството на 18 и 19 юли. Решете финансовите въпроси интуитивно - на 20 и 21 юли. Марс ще играе позитивна роля за вашите любовни взаимоотношения. Ако търсите любов, не се отказвайте от нови запознанства.

Телец – Звездите ви обещават спокойна и хармонична седмица. Обичайте и творете на 16 и 17 юли. Вие ще бъдете изпълнени с творческо вдъхновение, което можете да реализирате в гардероба, в домашната обстановка или при възпитанието на децата. Осъзнайте най-смелите си проекти! Бъдете готови за глобални трансформации. Бъдете внимателни през последните три дни от тази седмица. Избягвайте отмъстителните хора и не предприемайте никакви действия срещу тях. Венера макар и отслабена в знак Дева, показва добро време за почивка, за пътуване, организиране на развлечения и забавления. Вероятни са успехи в романтичните отношения. Благоприятно за търсене на партньор. Ако вече имате създадени отношения, опитайте се да прекарате възможно повече време с любимия човек. Може да успеете да разрешите много проблеми и да укрепите още по-силно отношенията си.

Близнаци – Началото на седмицата ще бъде трудно. На 16 и 17 Луната може да ви подтикне проявите най-лошите черти от характера си. Забавете малко оборотите и добавете в живота си стабилност и ред. Суматохата и хаоса не просто могат да отнемат огромно количество сили, нерви и време, но също така да предизвикат нови проблеми. Необходимо е всички да станете през тази седмица по-внимателни, организирани и отговорни. Накрая ще постигнете това, което отдавна желаете - уют в дома ви и в семейството любов и хармония! Меркурий ще доведе до благоприятни условия за работа, преговори и нови запознанства. В любовта успехът ще ви придружава. В неделя обаче е възможно да имате проблеми с творческото изпълнение, с работата, с взаимоотношенията. Можете да станете прекалено ревниви. Избягвайте да проявявате раздразнителност и егоизъм към близките и приятелите си.

Рак – Предстоящата седмица носи добри шансове да сключите взаимно изгодни договори, да се споразумеете успешно, да намерите компромисно решение на проблемите, да се изкачите нагоре по кариерната стълбица. Слънчевата енергия ще ви направи по-уверени в себе си, освободени, способни да преговаряте с другите и носи възможности да реализирате желанията си. Събота и неделя ще бъдат най-успешните дни за вас. Юпитер ще бъде в положителен аспект с Венера, а Луната в тригон към знака ви. Това ще доведе до появата на нови идеи, ще увеличи мотивацията ви. Можете да станете прекалено амбициозни, но това не е страшно. Важното е да постигнете целите си. Мнозина от вас ще могат да научат тайната на щастието, което толкова дълго ви се изплъзва. Позитивното духовно настроение ще играе важна роля при хармонизирането на вътрешносемейните отношения. Не поставяйте ултиматуми на близките си - опитайте се да разрешите проблемите възможно най-дипломатически.

Лъв – Не пропускате добрите възможности, поемайте инициативи. Смелите решения, думи или дела привличат добър късмет и бързи пари. Още в сряда или четвъртък може да ви се усмихне късметът. Освен това тези дни могат да се окажат доста продуктивни. Вселената ще ви помогне да станете по-добри и да разберете какво наистина искате от живота. Меркурий във вашия знак ще ви помага в реализацията и действията. Ще успеете да разрешите дилема в любовна връзка, бързо постигане на споразумение в спор. Последните три дена от седмицата отрицателната енергия на Луната може да ви направи по-импулсивни, агресивни или апатични. Възможно е да се събудят стари страхове. Също така може да възникнат нови вътрешни проблеми или препятствия в любовта. Търсенето на нов партньор сега едва ли ще доведе до някакъв резултат.

Дева – В първите два дена на седмицата бъдете внимателни. Може да ви бъде малко трудно, да срещате напрежение и препятствия. Венера във вашия знак ви настройва към нежни чувства и дава шансове за реализиране на вашите творчески способности. Успехите са напълно възможни и могат да станат реалност. Може да постигнете значителни постижения в областта на интелектуалната дейност, бизнеса и пътуванията. Плюсовете от този период са, че тази седмица Венера ще бъде в благоприятен аспект с Юпитер. Последните три дена ще бъдат най-благоприятни за вас. Използвайте положителното влияние на планетите, което засилва амбициите ви и увеличава чара ви и това ще ви помогне да постигнете своите цели във всички сфери, включително в любовта. Дайте свобода на всички, които обичате. Вярвайте и се надявайте на най-доброто.

Везни – Вторник и сряда ще внесат малко напрежение в живота ви. Опасностите дебнат на всяка крачка. Избягвайте провокациите и предизвикателствата. Луната ще ви провокира да покажете лошите си страни. Следете емоционалното си състояние и избягвайте импулсивните решения и постъпки. Съсредоточете се в работата си. Извън това време са възможни значителни трансформации на вашата личност и нови убеждения, които променят съдбата. Тези дни можете спокойно да се отдадете на "любовен лов", ако все още не сте намерили своя партньор. Ще срещнете любов и приятели там, където не очаквате. Флирт, романтика и нови запознанства могат да бъдат изключително полезни за вашето емоционално състояние. Късметът като цяло ще ви придружава.

Скорпион – Живейте според законите на вселената, за да бъдете по-щастливи. През тази седмица ще бъдете невероятно позитивни. Самочувствието ви ще се увеличи, оптимизмът също. Негативните мисли ще изчезнат от ума ви. Юпитер във вашия знак отново е директен и ще ви помага да покорявате нови висоти. С помощта на позитивното му влияние и благоприятният аспект, който сключва с Венера, мнозина представители на знака ще могат да видят как нещата се развиват бързо и че вселената буквално е пълна с възможности. Много Скорпиони ги очакват нови постижения. Ще можете да укрепите позициите в областите, които считате за приоритетни. Събота и неделя са особено благоприятни за любовни приключения, добре е за нови запознанства. Ще бъде вълнуващо и романтично.

Стрелец – Източник на енергия и жизненост за вас тази седмица ще бъде хармоничната връзка на Юпитер с Нептун. Съветът към вас е да преразгледате и анализирате финансовото си положение, да сведете до минимум разходите. В този период успехите и паричните потоци на Стрелците трябва да бъдат контролирани, да се видят всички пропуски и грешки направени по-рано, което ще помогне да се намери нов път на развитие във финансовата сфера. Изхвърляйте всички негативни мисли от ума си, така че отрицателната енергия да не отрови съзнанието ви. Седмицата ще е успешна за любовта, но бъдете по-внимателни все пак в действията и думите си. За да избегнете несъгласия и неприятности, опитайте се да не провокирате любимия човек в понеделник. Предстоят чудесни дни за укрепване на приятелствата и любовта.

Козирог – Юпитер ще благоприятства възобновяването на старите идеи и приспособяването им към нова ситуация. В някои моменти ще изпитате несигурност. Възможни парични затруднения. В личния си живот няма да имате големи проблеми. Само в сряда и четвъртък поради Лунната квадратура може да сте малко напрегнати или да имате някои дребни ядове. Можете да очаквате една интензивна, но изключително удовлетворяваща седмица по отношение на любовта. Обмяната на енергия между вас и вашият любим човек ще нараства. Ако доскоро сте се опитвали да контролирате всичко, което се случва, сега партньорът ви ще говори открито за това, което иска от вашата връзка. Ако сте склонни да не контролирате всяка стъпка на любимия човек, можете да получите повече, отколкото очаквате.Уикенда е подходящо време за пътуване и разходки.

Водолей – От вашите активни решения или бездействие зависят много неща в живота ви. Ще трябва да се примирите с противоречивите си мисли. Ретроградния Марс във вашия знак, ще ви накара да променяте желанията и плановете си едва ли не на всеки час. Решенията ви може да са правилни, но най-добре е да не рискувате напразно. Ако решите да промените нещо в живота си, помислете внимателно за средствата, които ще ви помогнат да постигнете тази цел. За да бъдете по-щастливи, тази седмица трябва внимателно да следите за емоциите си. Научете се да възприемате близките си такива, каквито са, без да се опитвате да ги променяте. По-благоприятни дни за вас са 18 и 19, тогава късметът може да ви се усмихне под някаква форма. По-внимателни бъдете в действията и отношенията си в последните три дена от седмицата.

Риби – Като цяло настъпва благоприятен период с изключение на понеделник и вторник, когато тези дни са малко по-опасни за взаимоотношенията ви. Може да се сблъскате с враждебното отношение на недоброжелатели или да имате неприятен разговор. Нептун обещава на Рибите идилия в комуникацията с противоположния пол, успешно развитие на любовните взаимоотношения, хармония в живота и успех в работата. Проблеми могат да възникнат при взаимодействие с приятели, родители и деца. С тях са възможни несъгласия, скандали и караници. Последните три дена от седмицата са най-положителни за вас, така че се опитайте да ги посветите на дела, които ви доставят удоволствие. Венера все още се движи през вашия партньорски сектор. От друга страна Юпитер е в зоната, свързана с духовността, което означава, че с близкия си човек ще се насладите на невероятни моменти, прекарани заедно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24557 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини