Стилиян Иванов за тайните на астрологията (видео)

  • 14 юли 2018 10:21

  • 12001
  • 1
Стилиян Иванов за тайните на астрологията (видео)
© кадър: БТВ

Астрологията помага с това, че казва кога, какво и как е най-добре да направим. Астрологията не отрича нищо. Тя казва, че всеки от нас може да прави всичко, но някои от нас с минимум усилия могат да постигнат максимум резултати в една област, това заяви в студиото на "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви режисьорът Стилиян Иванов, който изследва култът към слънцето и боговете в човешката история.

Той е завършил Националната природоматематическа гимназия (НПМГ), учил биотехнологии в Софийския университет и накрая ВИТИЗ – националната академия за кино и театър. Но това не му пречи да се занимава с мистика. Астрологията също е една от специалностите му.

По думите му човек е свързан с астрологията от момента, в който вече се разпознава като отделно същество и за това свидетелстват древни изображения и рисунки.

Той предпочита астрологията на Изтока, според която човекът се преражда, за да се усъвършенства.

Според  Стилиян Иванов в днешно време фокусът в астрологията грешно се измества от смисъла на това защо съм се родил и за какво живея към това да живея по-добре и да бъда щастлив.

Според него смисълът на астрологията е да припомни на човека в своя земен път за смисъла на живота му.

Астрологията например обяснява, че така както майката не може да замени бащата, така храната не може да замени секса и публичните изяви не могат да заменят публичните контакти, допълва режисьорът.

Последвайте канала на

Весела Найденова
12001 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХАХА

2018.07.14 | 11:12

1
хаха абдали, пълна простотия! Не е за вярване, че хора, които имат достъп до образование, вярват в астрологията и зодиаци. Най ми е смешно като ме питат коя зодия съм, все едно има някакво значение. ШООООК!

Добави коментар

Водещи новини