Днес можете да проникнете в тайните на Вселената

  • 26 юни 2018 06:34

  • 4004
  • 0
Днес можете да проникнете в тайните на Вселената
© Pixabay

Луната е в края на втората си фаза и бавно, но славно приближава към пълнолуние, което е на 28 юни в 07:54ч.

Все още се намира в знак Стрелец, където ще остане до 18:53ч на 27 юни. Увеличава се оптимизма, жизнерадостта, стремежа към покровителство, а също и желанието да се философства, да се пътува. В това време не се препоръчва пасивност, униние, не трябва да се игнорира общуването с другите хора. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Рекламни кампании започнали в това време ще бъдат максимално ефективни. Удават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот. Хубаво е да проявите щедростта на душата си както ви дойде отвътре. Особено благоприятно е да обърнете повече внимание на домашния си любимец, да направите малко по-дълга разходка, да се разходите до парка.

Периода е по-благоприятен за Овен, Лъв, Везни, Водолей, които са родени през първата и втората десетдневка на знака и може да бъде напрегнат за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, родени през първата и втората десетдневка на знака. Първите да се възползват от възможностите си, а вторите да бъдат по-сдържани и умерени.

Забранено е натоварването на бедрата, тъй като сега са най-уязвими. Масажите се отразяват добре и отпускат схванатите мускули. Избягвайте посещението при зъболекар, ако не е наложително.

13 лунен ден (продължава от предния ден до 19:33ч на 26 юни) съответства на Черната Луна. Този лунен ден се счита за критичен и магически. Символиката на деня се свързва със свастиката, въртяща се по посока на часовниковата стрелка, което символизира всяко движение - движението на кръвта, енергията през тялото ни, както и чревната перисталтика.

Добър ден за групова работа, организиране на контакти, събиране на информация, изучаване на знания, консултиране, коригиране на миналото, работа с кармата, изработване на кръгли талисмани, предене на конци, готвене на храна, особено изпичането на хляб.

Този лунен ден е активен, но не е подходящ за силна борба. Енергията в него се дава само на човека, който го я е използвал правилно през предходните дни. И е необходимо да се използват ресурсите сега много правилно и мъдро. Денят е създаден за обновление и енергийно презареждане.

Днес е идеалното време за духовни търсения и въпроси, за търсене на своето предназначение и смисъла на вашата съдба, за усвояване на мъдрост. Границата между обикновения и духовния свят сега е много тънка и човек може да проникне в най-дълбоките тайни на Вселената, постигайки мъдростта на битието. Наблюдавайте повече, говорете по-малко. Анализирайте всичко казано, чуто, както и своето поведение. Работете над своята осъзнатост.

В този ден много от ситуациите могат да се повторят. Бъдете внимателни към постъпващата информация. Укрепвайте своята самоувереност, но не я изразявайте чрез външна сила. Не започвайте нови големи проекти, а развивайте това, което е замислено или вече е започнато. Наблюдавайте всичко, което е привично и ще откриете в него много нови неща.

13 лунен ден е идеален за коригиране и подобряване на работата и своите проекти. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Укрепвайте вашето здраве. Помислете за текущия си начин на живот, не забравяйте да го коригирате и да внесете подобрения, дори да са малки. Направете корекции в храненето и диетата. Ако тренирате спорт или се занимавате с йога, прегледайте тренировките си и направете промени в тях - заменете неефективните упражнения с други, опитайте нещо ново.

Покупки и домакинска работа в този ден може да извършвате, само ако е необходимо. Ако ви предстои шопинг, тогава не го правете механично, от навик, но се опитайте да погледнете този процес по нов начин, за да видите къде харчите напразно парите и какво е по-добре да купите.

В този мистичен лунен ден всичко е важно и особено сънищата, защото чрез тях човек може да получи истинска мъдрост. И със сигурност, ако имате такъв сън в този период, това е знак, че висшите сили са ви го изпратили.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен - най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Също така трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Може да се подстригвате, но ако го извършвате сами у дома. Не давайте на друг човек, дори на близък да ви подстригва.

14 лунен ден (започва от 19:33ч на 26 юни продължава до 20:27ч на 27 юни).

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4004 0

Свързани новини

Водещи новини