Алчността и завистта в този ден са наказуеми

  • 14 юни 2018 05:58

  • 4386
  • 0
Алчността и завистта в този ден са наказуеми
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци и се движи на празен ход до 10:21ч.

В 10:21ч Луната преминава в знак Рак, където ще пребивава до 10:22ч на 16 юни.

Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава.

Уязвим е стомашно-чревният тракт. Следва да се избягват хирургични намеси в областта на органите на храносмилателната система, също и в гръдната област (млечните жлези). Опасност от мастит за кърмещите жени. Не се разрешава масаж на тялото, правене на ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава. Не се препоръчва да се започва курс на медикаментозно лечение.

Препоръчват се процедури по извеждане на камъни и шлаки от организма. Може да се лекуват и вадят зъби, да се слагат протези, да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. В този период се повишава апетита. Препоръчва се употребата на зеленчуци и плодове. По-малко да се пие вода – може да се появят отоци.

Грижа за растенията – Все още е новолуние, а това означава, че кардинални работи с растенията е добре да не се предприемат. Растенията още не са успели да натрупат достатъчно енергия, сега те почиват. Не е добре да се пресаждат, тъй като жизнената енергия отива в корените, а в надземната част циркулацията на соковете и другите процеси протичат много бавно. Но за подрязване и формиране на корони е благоприятно.

В 12:36ч Луната сключва хармоничен аспект с Уран. Аспектът призовава да се освободим от миналото. Появяват се нови възможности и планове в живота. Засилва се магнетичното излъчване. Мъжете обичат по това време да общуват с жените, което им дава изключителни шансове да минат стъпка напред.

В 16:03ч. Луната прави съвпад с Меркурий в знак Рак. Рационалното се съчетава с емоционалното. Обмяната на мисли и идеи има емоционален произход. Логиката е подчинена на подсъзнателното. Проявяваме любезност и сърдечност в общуването, отличаваме с тънък ум. За някои настъпва време, когато се превръщат в „майстори със златни ръце”. В това време чувствата и мислите могат често да се менят. Не са последователни. Това, което сега замисляме, после може да го захвърлим или да не го доведем до край, да оставим незавършена работата. Тъй като двете планети се намират в знак Рак, основните въпроси, които ще ни занимават са семейството, дома, децата, храненето.

2 лунен ден (започва от 06:28ч на 14 юни продължава до 07:29ч на 15 юни) Символ на деня е рогът на изобилието. Този ден носи дарове, но те идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно. По това какви усещания имате във вашето тяло, към нещо може да узнаете полезно ли е или не. Може да си представяте храна, познати и ако ви се повдига от тях, значи са вредни за вас. Информацията, която получите днес, ще е важна през целия месец.

Здраве - Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат отново. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Отношения – Този ден не е за проява на бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да експериментирате, да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да внесете в сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4386 0

Свързани новини

Водещи новини