Ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно

  • 12 юни 2018 06:16

  • 5100
  • 0
Ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно
© Pixabay

Меркурий преминава в знака Рак, където ще остане до 29 юни. Мисленето ще бъде под прякото влияние на чувствата. Възприемането на информацията в тези дни става доста субективно, избирателно и често неадекватно на ситуацията. Бъдете по-внимателни и акуратни.

Луната е в знак Телец до 09:54ч. След това преминава в знак Близнаци, където ще остане до 10:21ч на 14 юни. Ключовите думи са дейност и активност. Започват да нарастват комуникативните способности. Не е подходящо за занимания с рутинна работа. Това е времето на лекомислените и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество.

Грижи за тялото - От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа и гимнастиката. Във фитнеса обърнете внимание на мускулите.
 Сега са уязвими белите дробове, често може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е още нервната система.

Под Луната в Близнаци можете да се насладите на приятно, спокойно, топло, често ветровито време. Сух, напълно безплоден, проветрив, топъл знак.

Грижа за растенията – Все още е добре за борба с вредителите или да се вземат профилактични мерки. Например, можете да пръскате с разтвор от чесън и калиев перманганат. Добре е да се наторят цветята. Тревата окосена в тези дни ще расте по-бавно. Не е подходящо за сеене и пресаждане. Неблагоприятно е за обилно поливане.

28 лунен ден (започва от 04:53ч на 12 юни и продължава до 05:36ч на 13 юни)  Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Символ е лотоса - олицетворението на духовния ръст на човека.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да станат различни чудеса с вас. Характерът на тези чудеса зависи как ще прекарате лунното денонощие. На праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден наистина ще оцените себе си по своите плодове.

Ако ви споходят неприятни събития, не ги считайте за неочаквани - това е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото.
И в душата на човек и в природата цари хармония. Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини.

Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. Ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не бива да късате цветя. Откъснати цветя в този ден не трябва да се подаряват иначе ще станете отново съпричастни към разрушението.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.
Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък на жена, дете. Бъдете внимателни с автомобилите, за да избегнете излишните неприятности. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Секс –На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. А секса трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5100 0

Свързани новини

Водещи новини