Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си

  • 27 февруари 2018 06:33

  • 4193
  • 0
Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си
©

Луната влиза в знак Лъв от 06:43 ч и остава там до 07:59 ч на 1 март. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой, особено началниците.

Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута за сестра, приятелка, майка или за вас самите. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

12 лунен ден продължава до 15:17 ч. Ако сте пропуснали момента, все още можете да го направите: Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго.

13 лунен ден започва от 15:17 и продължава до 16:29 ч на следващия ден. Той се явява продължение на предишния 12 лунен ден. Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение.

Предсказанията, получени в този ден, могат драматично да променят съдбата ви. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Тези, които знаят различни техники, могат да си изработят защитни талисмани, да извършват магическо гравиране от вътрешната страна на пръстена си, а също да посветят деня на поправянето на миналото, да работят с кармата.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Е, те все трябва да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за работа по грешките. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, като дава възможност да се преживее повторно ситуацията.

Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим. Ако нищо не може да бъде коригирано, то поне искрено се покайте и психически поискайте опрощение от онези, с които не сте се отнесли правилно.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Не оставяйте започнатото. В 13-ия лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия.

Творците да правят това, което е близко до душата им и може да създадат истински божествени произведения. От гледна точка на енергията на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден трябва да се отнасяме с необходимото внимание и сериозност. Процесите на подмладяване на организма сега са особено активни. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка – Може да се подстригвате през целия ден, но до 15:17 ч става да посетите фризьорския салон, а след това вече всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4193 0

Свързани новини

Водещи новини