Днес е време да полетим високо

  • 08 декември 2017 06:20

  • 5549
  • 0
Днес е време да полетим високо
© Pixabay

Нощта срещу Аниното зачатие се смята за най-дългата в годината. Има поверие, че на този ден седем светии понасят слънцето на ръце и го “завъртват към пролет”.

Най-дългата нощ е времето на нарушеното равновесие на земните и божествените сили, между доброто и злото. Това е граничеща нощ между нашия и отвъдния свят.

Луната е в знак Лъв. През това време можете да се чувствате силни и уверени в себе си. Ако снаха и свекърва обитават едно жилище, може да се разгори спор между тях за надмощие. Лошо става, ако към този спор се присъедини и синът - съпруг, затова е най-добре да се общува тактично или жените да се разделят една от друга. За тъщата е също по-здравословно да не посещава дома на дъщеря си днес.

А ако младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде твърде неприятен за нейния зет. Родителите да не отнемат на децата играчките и да не ги изправят в ъгъла. Нека те сами се разпореждат в своето местенце и своите вещи.

Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Добре е да има приятни изненади, подаръци. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

20 лунен ден продължава до 22:31ч. Символ на деня е орелът. Време за високия полет, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден за колективна работа, борба за справедливост, спазване на законите. Страхът е главният и сериозен противник през този лунен период и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения и още за самоизцеление, за веселие и снемане на преумората. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Удачен ден за всякакви дела в обществото, стимулира се красноречието и силата на убеждението с думи. Настроението се подобрява.

Пълно щастие в живота не може да има. Доста труд трябва да се положи в името на еволюцията. Човек, както кове сам своето щастие, така кове сам и своето нещастие. Само съобразявайки се с Божествения закон за любов и справедливост, ние можем да се избавим от множеството злини и да си създадем свое щастие в пределите на грубото физическо съществуване. Има и ситуации, които ни правят нещастни и не зависят от нашия избор (поне така изглежда), но тогава трябва да се смирим и понесем безропотно това, което съдбата ни поднася. Мъдрият човек винаги казват ще намери утешение, знаейки, че после отново ще изгрее слънцето.

Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ, гадания и наговаряне на водата.

Отношения - Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Секс - Любовните отношения да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници напразно.

Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бритона си или подрежете милиметър от някой кичур. Не се препоръчва боядисване на косата.

20-и лунен ден – символ: Змиеносец, орел-лешояд - Родените в 20-ти лунен ден умеят да се грижат за себе си и за хората, които са им близки. Те са творчески и предприемчиви личности, малко цинични, но без да са дебелокожи. Способни са на големи духовни подвизи. На тях им е свойствена вътрешна сила и благородство. Чувстват собственото си превъзходство: морално, интелектуално и физическо.

Тяхното мнение е винаги обосновано. Те действително се отличават от другите и ги превъзхождат. За тях е опасно да надценяват обаче себе си и своите възможности и достижения. В противен случай ги чакат поражения и разочарования.

Ако сте родени в този ден, бъдете внимателни с физическото натоварване. Отделяйте повече време за почивка със семейството си и в кръга на близките си приятели.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5549 0

Свързани новини

Водещи новини