Бик изнасили крава на петия етаж в жилищен блок

  • 09 август 2012 07:32

  • 10802
  • 5
Бик изнасили крава на петия етаж в жилищен блок
©

Обладан от неудържима страст любвеобилен бик от Иркутска област в Русия и обектът на неговите не особено възвишени, но искрени чувства – местна крава, предизвикаха същинска суматоха сред обитателите на селището Чуна, съобщи сайтът на Чунския район, цитиран от Монитор.

Бикът видял породистия преживен женски екземпляр да скита спокойно по улицата и у него веднага се събудил инстинктът за продължаване на рода, който поради елементарна липса на свян, характерен предимно за хората, е практически неудържим при едрия рогат добитък. Той подгонил кравата, но тя обаче явно сметнала, че ще е проява на лош вкус да се отдаде веднага и побягнала.

След кратко преследване по улицата на пътя на добичетата се изпречил входът на пететажен жилищен блок и кравата без много да му мисли се втурнала в небрежно оставената отворена врата. Гонитбата продължила по стълбите и съвсем естествено приключила на последния етаж, където кравата се озовала в истински капан, от който вече нямало отърване от похотливия бик. При това общуването между животните съвсем не минало в тишина, напротив – рогатите любовници вдигнали такъв шум, че всели паника и смут сред жителите на блока, които дори в най-безумните си фантазии не можели да си представят, че подобно нещо може да се случи.

По време на любовната игра между крава и бик присъствието на хора в непосредствена близост не е съвсем здравословно, освен ако не става дума за врели и кипели в размножителния процес на едрия добитък животновъди. Ето защо единственият и най-разумният изход за обитателите бил да се обадят на телефона в местното отделение на министерството на извънредните ситуации, защото ситуацията наистина била извънредна.

Спасителната операция минала гладко. Служителите бързо се ориентирали в ситуацията, въоръжили се със здраво въже, направили примка, изчакали кравата да се разсее, възползвали се от този момент и внимателно и вещо я омотали около рогата на кравата. След това всичко било съвсем лесно – те повели животното надолу по стълбите, а леко стъписания от намесата на хората в любовните му дела бик се видял принуден да последва процесията, отвеждаща любимата му далеч от него и нагона му.

Освен неистов смях случаят предизвикал някои въпроси от организационно естество – като например решаването на проблема със свободно скитащия по селището добитък, който ту излиза на пътя, заплашвайки безопасността на движението, ту пада в някоя шахта, ту се озовава в нелегален колбасарски цех, откъдето излиза вече в съвсем друг вид.

Последвайте канала на

Novini.bg
10802 5

Коментари 5

Добави коментар
Търново

2013.01.30 | 15:02

5
Абе вие малоумни ли сте в тоя сайт, че пишете такива "статии"!?
kk

2012.08.12 | 04:03

4
Аз още асимилирам заглавието не се среща всеки ден такава новина

2012.08.12 | 04:03

2
Вкарайте го в затвора.

2012.08.12 | 04:03

3
Никакъв затвор. На чеверме!
Г

2012.08.12 | 00:44

1
В Русия всичко е сбъркано цялата им работа е такава.

Добави коментар

Водещи новини