Осъдиха американец да заведе жена си на романтична вечеря и на боулинг

  • 08 февруари 2012 19:51

  • 5731
  • 1
Осъдиха американец да заведе жена си на романтична вечеря и на боулинг
©

Американец от щата Флорида беше осъден да заведе жена си на романтична вечеря и на боулинг, след опит за насилствено поведение, съобщи телевизионният канал "Фокс нюз".

47-годишният Джоузеф Брей имал остър конфликт с половинката си, след като забравил да й честити рождения ден. Тя му казала няколко обидни слова, а Джоузеф я повалил на леглото и замахнал да я удари, но се възпрял. Въпреки това бил арестуван по сигнал на жената.

Съдията в град Форт Лодърдейл Джон Хърли запитал госпожа Брей дали е била бита преди и дали се чувствала застрашена от съпруга си. И на двата въпроса тя отговорила отрицателно.

Съдия Хърли попитал тъжителката кой е любимият й ресторант и кое е любимото й хоби. "Червеният рак" и боулингът", отговорила жената. Тогава магистратът постановил обвиняемият да купи букет цветя, да се облече официално и да изведе половинката си на романтична вечеря във въпросния ресторант и на боулинг.

Двойката била задължена да посети и брачен консултант една седмица след "изтърпяването на наказанието" във въпросната нощ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5731 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
..........

2012.02.11 | 15:54

1
Смешен е случаят да,но се кефя уникално много на правосъдието в Америка,вижте как за буквално НИКАКВИ неща ,амааа веднага се издават присъди,а тука убиваш някой и по закон лежиш макс 8 години и то ако всеее пак дори има дело .... яко,а ?

Добави коментар

Водещи новини