GSM издал пиромана от Младост

  • 19 декември 2011 07:22

  • 1026
  • 0
GSM издал пиромана от Младост
©

Джиесем е издънил серийния подпалвач, който от месец вилнее в столичния квартал „Младост“. Разпечатка от мобилния телефон на задържания Юлиян Ковачки е показала, че той винаги се намира в района, в който горят автомобили.


По време на делото бяха представени редица доказателства, заради които съдия Мими Петрова не уважи искането на защитниците на Юлиян той да бъде пуснат на свобода.

При много от палежите просто седял отстрани и гледал как пожарникарите гасят. „Постоянно обикалям квартала, това не значи, че съм аз”, оправдал се  Юлиян. Момчето няма родители и е израснало при приемно семейство. Жената, която го отгледала – Илияна Попова, също споделила подозренията си пред разследващите. Тя разказала, че всеки път, когато Юлиян отивал в дома й, за да й иска пари, винаги наблизо избухвали пожари.

„Аз просто се разхождам. В „Младост” имам много приятели, при които оставам за по 15 минути, след това продължавам с разходките”, беше поредното оправдание на Ковачки за подозрителните съвпадения. Подобни нелепи твърдения Юлиян направил и пред психолозите, които работили с него.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1026 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини