Две силни градушки се изсипаха в самоковското село Ковачевци в рамките на час

  • 22 май 2024 19:33

  • 990
  • 3
Две силни градушки се изсипаха в самоковското село Ковачевци в рамките на час
© Булфото (архив)

Два пъти в рамките на час се е изсипала силна градушка в самоковското село Ковачевци.

„Първият път всичко побеля. Все едно сняг затрупа“, каза  кметът на селото Никола Хайверов, предаде БТА.

Той посочи, че реколтата на хората е унищожена. Няма бедстващи жители, които да са се оплакали от силната градушка.

Вторият път градушката също е била силна. Хайверов добави, че реката не е преляла. Кметът сравни големината на градушката с размер на лешник.

Потоп в София: Наводни се приземен етаж на мола на "Цариградско шосе", градушката помля стъкла на автомобили

Последвайте канала на

Валери Зайцев
990 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 05:46

3
❤️ Г­­­о­­­р­е­щ­и­­ ­м­­­о­­м­­­и­ч­­е­­­т­­а­­ ­­­в­­и­­ ­­­о­­ч­­­а­­­к­­­в­­а­­т ­­-­ X­1­8­­.­­­F­­U­N

2024.05.23 | 06:55

2
Накъсо казано: за всичките тези 25 години, в които се надуваше имотния балон, българската държава беше тази, която беше съучастник в това надуване на балона. Един вид държавна поръчка, така да се каже. Поради тази причина за последните 2-3 години сме свидетели как в България съвсем умишлено и съвсем спекулативно се създаде една изкуствена инфлация с цел да се запази и съхрани имотния балон и непрекъснато растящите цени на имотите. Щото иначе, ако гръмне този балон и става страшно – ще хвърчат глави наляво и надясно и то съвсем в прекия смисъл на думата. Глави на политици. Ще има много гръмнати и застреляни БГ-политици, като Фицото в Словакия. Щото мафията не обича да губи пари, много пари. Говорим за суми от порядъка на милиарди евро и щатски долари. А точно това ще стане като гръмне съвсем скоро имотния балон. Залогът е голям, затова и БГ-политиците и управниците правят всичко възможно, за да предотвратят гърмежа на балона, но в действителност те само отлагат във времето, това което неизбежно ще се случи. А случи ли се това България изпада във фалит. Перачите на мръсните пари обаче са тези, които трябва да си носят бремето и негативите от изгърмелият имотен балон – никой насила не ги е карал да инвестират пари в територия като България. То е все едно като да инвестираш в пустинята Сахара. Кой ял, кой пил, и накрая битият – бит, и така нататък.

2024.05.22 | 20:21

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини