Валежи до петък, после ще се затопля до 24 градуса в неделя

  • 26 март 2024 13:17

  • 576
  • 1
Валежи до петък, после ще се затопля до 24 градуса в неделя
© Bulphoto, архив

Минималните температури днес са от минус 5° в Драгоман до 6° в Ахтопол, Свищов и Бургас, в София - минус 2°. Вятърът вече се ориентира от изток-югоизток и ще бъде умерен, временно силен.

Започналото от югозапад увеличение на облачността ще продължи и към края на деня в югозападните райони ще завали дъжд.

Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 14° и 19°, в София - около 15°.

През нощта валежи ще обхванат почти цялата страна, най-късно Югоизточна България. Минималните температури утре ще бъдат между 4° и 9°, в София - около 5°. Още сутринта валежите ще спрат, а облачността ще се разкъса и ще намалее до слънчево време. Ще духа умерен, временно силен югоизточен вятър.

Проф. Рачев съобщи много добра новина за уикенда

Дневните температури още ще се повишат и максималните в по-голямата част от сраната ще бъдат между 15° и 20°, в София – около 17°, съществено по-ниски по Черноморието, между 9° и 12°. Там ще превалява и в часовете преди обяд и едва през втората половина на деня облачността ще започне да се разкъсва. Ще духа умерен и силен югоизточен вятър. Ветровито и в планините утре, с умерен и силен, но югозападен вятър. И там валежите ще спрат, а облачността ще се разкъса.

В четвъртък отново ще има валежи, придружени на места от гръмотевици, но в петък и през почивните дни ще бъде слънчево, а температурите съществено ще се повишат до 24 градуса на места в страната в неделя.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
576 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.26 | 15:12

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини