Още един студен ден

  • 12 януари 2024 06:11

  • 1162
  • 4
Още един студен ден
© Pixabay

Ще духа слаб, в Северна България умерен северозападен вятър. Минималните температури ще са между минус 9° и минус 4°, в София - около минус 8°, съобщиха от НИМХ.

През деня облачността ще намалява до предимно слънчево. По-значителна ще се задържи над Източна България и там на отделни места ще прехвърча сняг.

Ще продължи да духа слаб до умерен северозападен вятър, който в източните райони постепенно ще се ориентира от север-североизток и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са между минус 1° и 4°, в София - около минус 1°.

Над масивите от Западна България ще преобладава слънчево време, докато над източните - облачността ще е значителна. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Ще е студено с максимална температура на височина 1200 m около минус 3°, на 2000 m - около минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са 2°-4°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Жълт код за потенциално опасно време и много ниски температури е обявен за 13 области.

Най-студено ще бъде в София област, София град, Перник, Ловеч, Плевен, Велико Търново, Габрово, Търговище, Русе, Разград, Шумен, Силистра и Добрич.

Започва снеготопенето у нас, висок риск от поледици

Последвайте канала на

Десислава Станева
1162 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.01.12 | 11:23

4
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Грозен циганин76

2024.01.12 | 06:17

1
!!! наде.жда дойч.ева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Гугъл. Архив. Новини Бг.Циганкоо. Дзвер дойчев, че само залудо разносиш миризлива пуутка.
Грозен циганин76

2024.01.12 | 06:19

3
Touche - Dinner in Heaven
наде.жда дой.чева85

2024.01.12 | 06:18

2
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ............ !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ......................................................................... !!! Пол.ина Ста.нчева Хамид и На.дежда Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила !!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.

Добави коментар

Водещи новини