Прогнозата на НИМХ за следващите дни

  • 20 ноември 2023 10:29

  • 959
  • 1
Прогнозата на НИМХ за следващите дни
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Въпреки че вятърът във Варна утихна още в неделя вечерта в града има сериозни щети, а бедственото положение остава до второ нареждане.

Кметът Благомир Коцев съобщи, че всички щети ще се остойностят до края на седмицата, а аварийните екипи продължават работа.

Кметът на Варна: Най-важното е да възстановим тока на хората

Анастасия Кирилова, синоптик от НИМХ, каза че пред настоящата седмица времето ще е по-спокойно, няма изгледи за бури, в четвъртък валежите постепенно спират. В събота и неделя отново има условия за развитие на циклон, обясни тя в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS. Ще има валежи на повече места в страната, температурите ще се понижат, допълни специалистът.

В неделя и понеделник ще има и отрицателни минимални температури, обясни метеорологът.

В рамките на следващите десет дни вероятно няма да има снежна покривка в по-високите райони, поясни Кирилова. По-студено време се очаква в началото на декември. Тогава се очаква да има и нетрайна снежна покривка, посочи тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
959 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.20 | 13:29

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини