Очакват ни краткотрайни валежи в следобедните часове

  • 10 юли 2022 13:24

  • 667
  • 0
Очакват ни краткотрайни валежи в следобедните часове
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

След слънчевата неделна сутрин в следобедните часове и днес ще има краткотрайни валежи, на повече места в планинските райони. Ще духа северен умерен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 23 и 28 градуса, като и утре ще останат почти без промяна.

Времето в понеделник ще е предимно слънчево, с краткотраен дъжд следобед само на отделни места, главно в източните райони. В Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина ще е по-ветровито.

Над Черноморието ще е с временни увеличения на облачността, главно в следобедните часове и на отделни места е възможно да превали. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне. Температурата на морската вода е от 24 до 26 градуса.

Купести облаци, но само на отделни места с превалявания и в планините утре. Ще духа умерен до силен северозападен вятър.

Над по-голямата част от Балканите ще преобладава слънчево, но хладно за периода време. По-значителна облачност и все още на места валежи ще има в Северна Румъния.

Ето какво време ни очаква днес

У нас до средата на седмицата ще остане сравнително хладно и ветровито, но предимно слънчево. Само в сряда на отделни места в източните и планинските райони ще превали, но от четвъртък с предимно слънчево време дневните температури ще започнат да се повишават.

Последвайте канала на

Калина Христова
667 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини