Ето какво време ни очаква днес

  • 20 септември 2021 06:01

  • 1250
  • 0
Ето какво време ни очаква днес
© Pixabay

Ще преобладава слънчево време. В повечето райони вятърът ще е слаб до умерен от запад-югозапад, но привечер ще се ориентира от северозапад и ще се усили.

След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали. С преминаването на студения фронт, по-интензивни валежи и гръмотевична дейност ще има вечерта на места в Северна България, а през нощта срещу вторник и в източните райони. Максималните температури ще са между 26 и 31 градуса.

Превалявания и през новата седмица

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Привечер облачността ще се увеличи и през нощта срещу вторник на много места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха 23-26 градуса. Температурата на морската вода е 21-23 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа умерен запад-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максимална температура на 1200 метра около 21, на 2000 метра - около 14 градуса, съобщават от НИМХ..

Последвайте канала на

Весела Найденова
1250 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини