Какво време ни очаква през следващите дни?

  • 22 юли 2021 11:17

  • 655
  • 0
Какво време ни очаква през следващите дни?
© Pixabay

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

През нощта над България ще бъде предимно ясно и почти тихо.

В края на месеца ни очаква четвърта гореща вълна

Утре над България ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. В източната половина от страната ще духа до умерен вятър от север-североизток. На запад ще е почти тихо. Температурите ще се повишат и дневните ще са между 27 и 32 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево и след обяд ще духа бриз. Максималните температури ще са между 26 и 29 градуса, малко по високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 20 градуса, на 2000 метра - около 13.

В събота ще преобладава слънчево време с купеста облачност в следобедните часове; само на отделни места, главно в планините в Югозападна България, са възможни краткотрайни превалявания. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток; ще бъде слаб, в източната половина от страната до умерен.

Максималните температури ще са предимно между 26 и 31 градуса. В неделя ще бъде предимно слънчево, а температурите ще се повишат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
655 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини