Ето какво време ни очаква до края на работната седмица

  • 19 януари 2021 12:12

  • 616
  • 0
Ето какво време ни очаква до края на работната седмица
© Pixabay

Ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността в източните райони. Ще духа до умерен западен, в Източна България - югозападен вятър.

Дневните температури ще се повишат и максималните ще са предимно между 4 и 9 градуса.

Жълт код за студове в страната

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 1 и 4 градуса. Температурата на морската вода е около 8. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, в сутрешните часове - често значителна, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен и силен западен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 0, на 2000 метра - около минус 6 градуса.

В четвъртък ще преобладава слънчево време. Сутринта на отделни места в низините и котловините, при стихване на вятъра, ще се образува мъгла. Вятърът ще е предимно слаб, от югозапад.

Проф. Георги Рачев разкри ще продължат ли страховитите студове у нас

Ще продължи да се затопля и минималните температури ще са между минус 5 и 0 градуса, а максималните в повечето места - между 7 и 12 градуса. В петък ще започне увеличение на облачността.

Югозападният вятър ще се усили и температурите ще се повишат още. Привечер на отделни места в крайните югозападни райони е възможно да превали слаб дъжд.

Повече за времето вижте тук!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
616 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини