Вижте какво ще е времето другата седмица

  • 25 април 2020 13:20

  • 2677
  • 0
Вижте какво ще е времето другата седмица
© Getty Images, архив

Утре ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места, главно в южната половина от страната, ще има краткотрайни валежи от дъжд, на отделни места - с гръмотевици, предаде БТА.

Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат от 4 до 9 градуса, максималните - между 20 и 25 градуса.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат 16-19 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса.

Ще бъде ли слънчево и днес?

Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево.

След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и в Рило-Родопската област ще има краткотрайни валежи от дъжд, с гръмотевици. Ще духа до умерен, предимно западен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 12 градуса, на 2000 м - около 5 градуса.

В понеделник и вторник ще преобладава слънчево време.

Ще се развива купеста облачност и в следобедните часове на места, главно в планинските райони в Югозападна България, ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще е слаб, в понеделник - от северозапад, а във вторник - от юг-югозапад. Ще бъде малко по-топло, във вторник максималните температури ще бъдат между 21 и 26 градуса.

Последвайте канала на

Novini.bg
2677 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини