Адвокатът на Георги, подсъдим по делото "Дебора": Срещу него няма нито едно годно доказателство

  • 12 септември 2024 13:53

  • 1423
  • 5
Адвокатът на Георги, подсъдим по делото "Дебора": Срещу него няма нито едно годно доказателство
© Булфото

Няма нито едно годно доказателство срещу Георги Георгиев, категоричен е защитникът му адвокат Георги Кънев и след днешното заседание на Районния съд в Пловдив.

По думите му всичко, за каквото в момента съдят клиента му по отношение на Дебора Михайлова, рухва в залата.

"Това става, след като ние задаваме въпроси, за да установим действителната истина", добави адвокатът.

Понеже делото се гледа при закрити врати, за да не стават достояние подробности от личния живот на девойката, днес е бил разпитан основният свидетел на прокуратурата. Това е таксиметровият шофьор, закарал Георги Георгиев до дома на Дебора в нощта на тормоза. Оказало се, че той научил адреса доста време след инцидента с Дебора.

Очаква се да говори ключов свидетел по делото "Дебора"

"Установи се, че полицията го е завела до въпросното място и тя му е посочила къде е трябвало той да е бил спрял", допълни Кънев. Така рухнало още едно "доказателство" на обвинението.

Според прокуратурата таксиджията закарал 26-годишния Георги до жилището на Дебора. Пред съда обаче водачът на жълтия автомобил казал, че возил Георги до Стара Загора, но на друго място. "Излиза, че доста от нещата са нагласени в досъдебната фаза и обвинителната теза започва сериозно да се пропуква", зави Кънев.

Дебора: Подобни "хора" като Георги не трябва да се разхождат на свобода

Днес Районният съд в Пловдив ще изслуша и вещите лица, изготвили експертиза по делото. След това защитата може да прецени дали отново да поиска промяна на мярката на Георги. Както стана ясно, Окръжният съд под тепетата отмени определението на по-долната инстанция и не пусна на свобода Георгиев. А Дебора днес коментира, че е доволна от това решение.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1423 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Накратко

2024.09.12 | 15:56

5
Адвокатите трябва да бъдат забранени със закон.Точка.

2024.09.12 | 15:37

4
Нали жиксиема му е бил там
Bonth12

2024.09.12 | 14:40

3
добро утро Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни. Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail.com Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на ваше разположение
АХЪ....

2024.09.12 | 14:20

2
С ЕДНА ДУМА ..., МОМИЧЕТО СЕ Е НАРЯЗАЛО САМО ...,А;? .... ПУСНЕТЕ ГО ТОЯ ПСИХОПАТ ...И ЛИЧНО ШЕ ГО НА СРЕЖА НА ДВА ТОООЛУУПА

2024.09.12 | 14:09

1
Ако съм на мястото на бащата на момичето , на тоя ще съм му видял сметката.Правосъдието ни го няма.

Добави коментар

Водещи новини