Асен Василев загуби съдебното дело срещу Делян Добрев на първа инстанция

  • 06 юни 2024 11:52

  • 777
  • 0
Асен Василев загуби съдебното дело срещу Делян Добрев на първа инстанция
© pixabay

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на е загубил делото, което заведе срещу Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: за 250 хил. лева. Сега той ще трябва да плати на депутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в 18 хил. лева за съдебни разноски, съобщи „Фокус”.

Бившият финансов министър заведе дело срещу депутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и председател на Комисията по енергетика, тъй като се почувствал обиден от коментарите на Добрев. В мотивите си Василев бе посочил няколко причини - основно телевизионни участия на депутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, в които той споменава бившия финансов министър и коментира теми и действия, които го засягат пряко. Други примери, посочени в документа, са публикации в личния профил на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и изказвания от парламентарната трибуна.

Съдът е отхвърлил предявения иск на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и сега той трябва да заплати 18 000 лв. на Добрев за съдебни разноски пред настоящата инстанция.

Решението подлежи на обжалване пред САС в двуседмичен срок.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
777 0

Свързани новини

Водещи новини