Болен съдия отложи делото за зверски убитата и изхвърлена в куфар Евгения

  • 14 май 2024 12:21

  • 422
  • 3
Болен съдия отложи делото за зверски убитата и изхвърлена в куфар Евгения
© Фейсбук

Приятели и роднини на зверски убитата и изхвърлена в куфар Евгения протестираха пред сградата на Съдебната палата в София. Днес беше насрочено делото в Апелативния съд, но заради болен съдия се отложи за 25 юни.

Близките на Евгения все пак се събраха, за да припомнят на обществото бруталния начин, по който беше убита младата жена и да настояват Апелативният съд да потвърди доживотните присъди на съпруга на Евгения - Орлин и на неговия баща Пламен.

Орлин в момента е в ареста, но баща му е на свобода срещу 5000 лева гаранция.

През октомври миналата година Софийският градски съд постанови доживотен затвор за двамата, като извършител и помагач, предаде БНТ.

Нова експертиза установява как е убита Евгения, чието тяло беше открито в куфар

Те обаче обжалват и са поискали нова съдебномедицинска експертиза. Искали да докажат, че Евгения паднала и се ударила в шкаф.

"В предишната съдебномедицинска експертиза - тя няма наранявания на главата, единствено по шията от душенето, ако е паднала защо не е викнал "Бърза помощ" или да я закара в "Пирогов", а той я увива в 4 пласта кухненско фолио и я натиква в един куфар, който бащата изхвърля в Перник", заяви Капка Чорбанова, майка на убитата Евгения.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
422 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 06:15

3
❤️ Г­о­­р­­е­­щ­­и­ ­м­­о­­­м­­и­­ч­­­е­­­т­­а­­ ­­в­и­­­ ­­­о­ч­­а­к­­­в­­­а­­т ­­­-­­ X­­1­8­.­­F­­­U­­­N

2024.05.14 | 15:00

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.05.14 | 12:39

1
За парички е болен

Добави коментар

Водещи новини