17 години затвор за мъжа, пребил до смърт пастир през 2020г. във Варненско

  • 28 март 2024 14:48

  • 270
  • 1
17 години затвор за мъжа, пребил до смърт пастир през 2020г. във Варненско
© pixabay

Окончателно 17 години затвор за Дончо Драганов, който през 2020г. преби до смърт работещия при него като овчар Ахмед А. Това съобщават от Върховния касационен съд.

Решението не подлежи на обжалване.

Делото е образувано по жалби на подсъдимия Дончо Драганов срещу решението на Апелативен съд - Варна, с което е изменена присъда на Окръжен съд - Варна, като е увеличен размерът на наложеното на подсъдимия наказание "лишаване от свобода" от 15 на 17 години.

Пребиха до смърт пастир заради цигара

Припомняме, че на 17 май, 2020г. в с. Горен чифлик, област Варна, Драганов преби до смърт, с дърво, пастира Ахмед А., който е работил за него. Това става, след като Дончо Драганов се черпил с приятели през деня. Тогава 39-годишният мъж решил да пренощува в постройка до кошарата на баща си в гората на село Горен чифлик, област Варна. Там нощувал и 38-годишният пастир. Двамата мъже се засекли до постройката, като пастирът поискал цигари от сина на шефа си. Той отказал да му даде и твърди, че след това пастирът го наругал. Това ядосало много Драганов и той започнал да бие пастира с дъска, а след като го съборил на земята, го ритал и удрял с ръце. След като го пребил, се прибрал в бараката и заспал. По-късно повикал Спешна помощ. Лекарите установили смъртта на Ахмед А., който имал кръвонасядания по ръцете и тялото от побоя.

Последвайте канала на

Калина Христова
270 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.28 | 18:00

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини