Прокурори за коледния банкет с Нотариуса: На място разбрахме кой е той

  • 20 март 2024 14:23

  • 1774
  • 6
Прокурори за коледния банкет с Нотариуса: На място разбрахме кой е той
© БТВ

Мартин Божанов - Нотариуса, освен че е бил на коледен банкет на Софийската районна прокуратура в Банско, не е говорил с никого от прокурорите. Това каза пред прокурорската колегия районният обвинител Георги Обидимски. Той е в сградата на кадровия орган по процедурата, по която са изслушвани прокурори във връзка с кръга за нерегламентирано влияние в съдебната система.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 278

Обидимски каза, че после е разбрал кой е Божанов и се притеснил как на служебно мероприятие присъства такова лице.

Не видях да се е запознавал с някого и да е търсил контакт, каза Обидимски. Той си спомни, че на събитието е бил и адвокат Велимир Атанасов, който си е говорил както с Божанов, така и с бившия районен прокурор на София Невена Зартова. Атанасов говорел със Зартова. Те стояли на масата срещу нея. Двамата разговаряли помежду си.

Ако знаех кои са хората, нямаше да присъствам на банкета, каза Обидимски.

Неговият колега Пламен Петков също каза, че едно лицата, присъствали на банкета, е бил Мартин Божанов. Нямам спомен къде стоеше, но на място разбрах кой е, обясни обвинителят.

Колкото до статия, в която се казва, че Петков е сред хората, поканил Божанов, прокурорът каза, че това не е вярно.

Цацаров: Не познавам Мартин Божанов

Не съм имал преписки и дела с Божанов през годините, каза Петков и си спомни, че Велимир Атанасов му представил Божанов като негов познат, предава БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1774 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.03.20 | 19:51

6
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

2024.03.20 | 19:39

5
Отишли на софра, без фа знаят чия? вЕрваме. Те са си тъпи по професионална квалификация.
Чобан ефенди

2024.03.20 | 16:44

4
Той бил там, ама никой не го знаел кой е. Пpoсто е присъствал. Никой, никаква връзка няма с него. Вярвам на това, щото съм прост Българин, каквито са 99.9% от Българите. Обичам да ме лъжат.
Светла

2024.03.20 | 16:22

3
Как да се запознава с някой? Той е познавал всички. Вие ходили ли сте на банкет без да познавате никой. И тези ,,хора са обвинители" .Уволнете всички. Къде е хигиената в институциите.
Светла

2024.03.20 | 16:21

2
Как да се запознава с някой? Той е познавал всички. Вие ходили ли сте на банкет без да познавате никой. И тези ,,хора са обвинители" .

2024.03.20 | 15:07

1
Бок луци,отиват ама незнаят къде

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини