Велико Минков: Габриела Славова и от ареста бави делото за бащинство

  • 29 февруари 2024 09:12

  • 4489
  • 1
Велико Минков: Габриела Славова и от ареста бави делото за бащинство
© Нова тв

Габриела Славова, която заедно с майка си Красимира Трифонова са задържани по обвинение, че са убили Пейо Пеев, баща на първото дете на Габриела, и от ареста бави делото за бащинство на второто си дете.

Това каза пред Нова тв Велико Минков.

Той претендира, че е баща на 6-месечното момченце. За това се води дело в Окръжен съд Бургас, но процесът не може да тръгне. 

На 2 февруари Габриела Славова е пуснала молба до съда да се спре делото, защото докато е в ареста или под домашен арест, под какъвто беше в началото, не може да извади удостоверение за наследници.   

Отложиха делото за попечителството на децата на Габриела Славова

"На живо не съм виждал детето си, а само на снимки,  то прилича на мен, убеден съм, че е мое дете, каза Велико Минков. В момента момченцето е настанено при родителите на Пейо Пеев, защото по документи те са негови баба и дядо. Детето е родено по време на краткия брак между Габриела и Пейо и е записано на негово име. Това е и причината да се води делото за бащинство. 

Велико през адвокати се чувал с родителите на Пейо. Те не смеели да му покажат детето, защото не са  им дадени юридически права и нямат право да му създават емоционална връзка с трети човек. Опасенията били, че ако го направят, това може да даде повод на Габриела за нови дела. 

Освен това забавяне на делото се получавало и защото трябва да бъде назначен особен представител на 6-годишния син на Пейо, който като негов наследник трябва да встъпи в делото.

Минков се възмути, че две седмици се назначава особен представител. Такъв на неговото дете е бл назначен за два дни. Особеният представител е адвокат, който съдът винаги назначава на деца в делата. 

Три-четири години може да не видя детето си на живо, опасява се Велико Минков. 

По делото още не е направен и ДНК тест. Затова Минков настоява социалната служба в район "Красно село" да разпореди ДНК тест на него и детето.  

"Завел съм делото преди раждането на детето, то ще стане на 6 месеца скоро, а не съм го виждал", оплака се мъжът. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4489 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.29 | 09:44

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини