Заплахи към прокурори и обществени личности в Сливен

  • 29 февруари 2024 08:38

  • 625
  • 1
Заплахи към прокурори и обществени личности в Сливен
© Pixabay

Психично болен, високообразован и около 35-годишен, това е профила на вероятния Червен пират, след събраните доказателства по делото образувано от Районна прокуратура Сливен.

Не се изключва възможността да е от Сливен, защото показва информираност към местните събития и новини. Първите отправени мейли със заплахи към живота на магистрати и кметовете на Сливен и Котел, общински съветници и други обществени личности и бизнесмени са отправени през месеците август и септември, най-новите са от януари.

Районният съд вече образува дело срещу 35-годишният мъж.

"В Районна прокуратура Сливен е образувано досъдебно производтсво за отправени заплахи с убийство към представители на обществеността. Тече разследване и има заподозрян. Първите заплахи са от август 2023 г. и периодично получаваме сигнали за нови закани", каза пред БНТ говорителят на Районна прокуратура Сливен Венета Добрева.

По думите й мейлите се получават на институционални и официални мейли на дружества, а самите мотиви на извършителя все още не са установени.

"Нямаме представа защо са тези заплахи. От медиите разбираме, че става въпрос за човек с психични отклонения. Те заплашиха и моят син, като назоваха името му. Това значи, че този човек познава до голяма степен хората, на които изпраща мейли", заяви пред БНТ председателят на Общински съвет Сливен Димитър Митев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
625 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.29 | 09:45

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини