Велико Минков: Бургаският съд да работи по-бързо, никога не съм виждал сина си

  • 28 февруари 2024 15:15

  • 1766
  • 3
Велико Минков: Бургаският съд да работи по-бързо, никога не съм виждал сина си
© БНТ

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков, който е баща на едно от децата на арестуваната за убийството на съпруга си Пейо - Габриела Славова, заяви пред БНТ, че е разочарован от бургаския съд.

Той води гражданско дело за установяване на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския окръжен съд още от преди детето да се роди. По силата на презумпцията за бащинство, покойният Пейо Пеев е станал баща на Кристиян, заради качеството си на съпруг на майката Габриела Славова.

"Изненадващо се забавят нещата в бургаския съд, доколкото разбирам от адвокатите, че елементарни неща не се случват със седмици, а това е безкрайно дълго проточване за едно бебе, за решаването на съдбата му. Аз съм му баща и никога не съм го виждал!", каза Велико Минков.След като Софийският административен съд отложи делото заведено от Габриела Славова, с което оспорва заповедта за настаняване на бебето при родителите на Пейо Пеев, биологичният баща на бебето - Велико Минев заяви, че се надява скоро да стане страна и по това дело. Както и че се надява съдът да не уважи искането на Габриела Славова.

Отложиха делото за попечителството на децата на Габриела Славова

Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова бяха задържани за жестокото убийството на Пейо Пеев на 18 януари тази година.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1766 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.28 | 22:35

3
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo
Групи

2024.02.28 | 15:29

1
И защо не го потърси преди,татенце...

2024.02.28 | 17:13

2
щотУ не е било родено.

Добави коментар

Водещи новини