Прокуратурата внесе обвинение срещу майка и партньора ѝ за разврат спрямо малолетно момиче

  • 23 февруари 2024 15:10

  • 12020
  • 2
Прокуратурата внесе обвинение срещу майка и партньора ѝ за разврат спрямо малолетно момиче
© pixabay

Районната прокуратура в Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Г. В. на 54 години и Д. Д. на 43 години, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Обвиняемата Д. Д. сама е отглеждала дъщеря си, родена през 2007 г. През 2016 г. в интернет-сайт тя се запознала с Г. В., а по-късно двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома ѝ, който тя обитавала заедно с малолетната си дъщеря и полагал грижи за тях, включително и ги водел на почивки на различни места в България - в курорта Боровец, с. Кранево, гр. Банско.

В периода от м. юни 2016 г. до м. юли 2018 г. Г. В. извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14 годишна възраст. В съучастие с майката на пострадалото момиче – обвиняемата Д. Д., 54-годишният мъж склонявал детето да наблюдава действителни полови сношения между лица от различен пол.

Прокурор отказа да обжалва 2-годишна присъда на обвинен в блудство с 9-годишна

От страна на обвиняемия Г. В. престъплението е извършено чрез положение на зависимост, а от страна на обвиняемата Д. Д. - чрез положение на надзор, в качеството ѝ на майка и законен представител на малолетната, обясниха от прокуратурата. Предстои делото да продължи в съда.

Сигналът за случилото се е подаден от самото дете, допълват от Районната прокуратура в Кюстендил.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12020 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
У.НАС

2024.02.23 | 18:04

2
ЕВРОАТЛАНТИЦИ.СА ДРЕБНИ.МАТЕРИАЛНИ ХОРИЦА
????!!!

2024.02.23 | 16:26

1
А,срещу "Другарят-евроантлантик" Борисов-БЕЗ ИМУНИТЕТ,КОГА ??????

Добави коментар

Водещи новини