5 месеца условно за мъж, нападнал и ударил полицай в Хасково

  • 22 февруари 2024 15:21

  • 420
  • 1
5 месеца условно за мъж, нападнал и ударил полицай в Хасково
© gettyimages

Нападнал, ударил и причинил лека телесна повреда на полицай в Хасково мъж бе осъден на 5 месеца условно с тригодишен изпитателен срок, съобщават от Съдебната палата.

Наказанието на Д. Д. (61 г.) е в резултат на споразумение между неговата защита и прокуратурата, одобрено от съда.

Случаят е от 30 април 2021 година. Тогава автопатрул се отзовал на сигнал за силна музика в квартал "Бадема" в южния областен център. Един от мъжете в компанията започнал да се държи арогантно и да обижда служителите на реда. Той бил качен в служебната кола, където започнал да буйства, при което нанесъл удар в лицето и китката на полицейския инспектор, седящ до него.

Полицай стреля със стоп патрон, за да озапти трима пияни в заведение в Белица

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Последно в Хасково осъдителна присъда за нападение на полицай бе постановена през май миналата година. Съдът определи след споразумение пробация за Мирослав Желязков (44 г.), който нападна с брадва и заплаши с убийство полицейски служители.  

Последвайте канала на

Мая Йорданова
420 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.22 | 17:09

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини