Оставиха в ареста мъжа, принуждавал доведената си дъщеря да живее в кокошарник

  • 12 февруари 2024 17:06

  • 736
  • 1
Оставиха в ареста мъжа, принуждавал доведената си дъщеря да живее в кокошарник
© Unsplash

Троен състав на Окръжен съд – Враца остави в ареста мъж, обвинен, че е принуждавал доведената си дъщеря да живее и спи в селскостопанска постройка във врачанското село Крушовица, като е използвал сила и заплахи, съобщиха от институцията.

Обвиняемият Д. И. е поискал от съда да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение от настоящата "задържане под стража", но въззивния съд е потвърдил определението на Районен съд – Оряхово като правилно и законосъобразно. Според съда продължава да съществува реалната опасност Д. И. да извърши престъпление, но не е налице опасност да се укрие, какъвто е и изводът на първоинстанционния съд. Продължава да съществува и обоснованото предположение Д. И. да е съпричастен към престъплението, в което е обвинен.

Историята на детето, живяло в нечовешки условия в кокошарник

Припомняме, че Д. И. бе задържан, след като в училището на детето се усъмнили, че в дома му се случват нередности и за това е отговорен пастрокът му. Според информацията от съда това е престъпление по чл. 143, ал. 3, вр. с ал. 1 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" от три до 10 години.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
736 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.12 | 20:02

1
Иcкaте ли луд ce.кc за 2-3 часа, силни epekции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ce.кc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини