Трима наркотърговци, заловени в Пловдив, остават зад решетките

  • 06 февруари 2024 14:52

  • 911
  • 2
Трима наркотърговци, заловени в Пловдив, остават зад решетките
© Pixabay

Апелативният съд – Пловдив остави окончателно в ареста тримата мъже, единият от които от турски произход, обвинени за търговия с марихуана.

Тримата бяха задържани при полицейска операция на 26 януари на паркинг на хипермаркет на Карловско шосе. Тогава единият предал четири сака с 20 кг. дрога на стойност над 400 хиляди лева на турския гражданин, който трябвало да я транспортира до Истанбул и там да ги предаде на поръчителя.

Третият участник в схемата е осигурявал логистиката.

Пострадалите, участвали в гонката в София, са изписани от болницата

За днешното си решение магистратите се позовават на опасността при по- лека мярка всеки от тримата да извърши ново престъпление. За турския гражданин има и опасност да се укрие, тъй като няма адрес в България, а има данни за неговата сериозна трансгранична мобилност.

Обвиняемите са привлечени към наказателна отговорност за тежки умишлени престъпления, за които Наказателният кодекс предвижда наказание лишаване от свобода от 5 до 15 години и глоба от 20 000 до 100 000 лева.

Последвайте канала на

Нора Виткова
911 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:51

2
❤️ Г­о­­р­­е­­щ­и­ ­­м­о­­м­­­и­­ч­е­­­т­­­а­­ ­­в­­­и­ ­­о­­­ч­­а­­­к­­в­­­а­т ­-­ X­­­1­­8­­­.­­F­­­U­­N

2024.02.06 | 15:34

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини