Варненският районен съд наложи глоба на полицай за нанасяне на лека телесна повреда

  • 05 февруари 2024 16:48

  • 766
  • 2
Варненският районен съд наложи глоба на полицай за нанасяне на лека телесна повреда
© Pixabay

Варненският районен съд призна за виновен полицай, че е нанесъл лека телесна повреда на гражданин, съобщиха днес от съда. Той е освободен от наказателна отговорност и му е наложено административно наказание - глоба от 1000 лева. За БТА от съда уточниха, че полицаят е на 39 години. Той е извършил нарушението, докато е бил на служба, младши инспектор е в група по охрана на обществения ред.

Инцидентът е станал в ранните сутрешни часове на 25 юли 2021 г. Пострадалият се е прибирал от дискотека със свой приятел и двамата пеели на висок глас в центъра на Варна. Подсъдимият полицай направил забележка на потърпевшия да не вдига шум, а после го ударил с палка.

Шофирана от полицай кола блъсна тротинетка в Казанлък

Решението на Районния съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
766 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.05 | 20:31

2
арненският районен съд наложи глоба на полицай за нанасяне на лека телесна повреда САМО ГЛОБА ЛИ? той трябва да бъде уволнен след като не може да си владее нервите! Утре може да убие граждани!

2024.02.05 | 17:08

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини