Ще вкарат ли в ареста майката на брутално малтретираното 5-годишно дете?

  • 18 януари 2024 07:59

  • 3139
  • 3
Ще вкарат ли в ареста майката на брутално малтретираното 5-годишно дете?
© бг он еър

Районният съд в Пловдив ще гледа протеста на прокуратурата срещу мярката "подписка", с която 35-годишната Стела Алексиева излезе от ареста. Тя е обвинена в съучастие в малтретирането на собствения ѝ 5-годишен син. 

Прокуратурата повдигна обвинения за домашно насилие над момченцето спрямо Алексиева и 35-годишния ѝ приятел Петър Чернев, у когото жената живее с детето си. Двамата бяха арестувани, а миналия петък Районният съд остави Чернев в ареста. 

Биологочиният баща на обезобразеното 5-годишно е подавал сигнали, иска си детето

До обвинението се стигна, след като роднина на детето забелязал на главата му голяма рана. Разследващите са установили, че срещу него от ноември миналата година многократно е проявявана физическа и вербална агресия.

Момченцето претърпя операция в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия на УМБАЛ "Св. Георги". Стана ясно, че биологичният му баща се е върнал от Германия и е заявил готовност да поеме грижите за сина си.

Стана ясно кога е започнало насилието над 5-годишното от Пловдив

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3139 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.01.18 | 10:00

3
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
RAZLOGEN BANKIANSKI TRUP

2024.01.18 | 08:59

2
С,в,.и,н,к.и -Ч.е..р..в..а - Б,,Ъ,,Л,,Г,,A,,Р,,О,,, УБИЙЦИ: БokoЬ ГoмнoтoЬ oтЬ БpeгЬ , целуваЬ ръкатаЬ наЬ ДоганЬ -СополаЬ отЬ ДръндарЬ
Хайде

2024.01.18 | 08:09

1
Къв арест? Заедно с пастрока на уличен стълб в случай, че няма дървета наблизо.

Добави коментар

Водещи новини