Оставиха в ареста жената, пребила с лопата дядо за 200 лева

  • 11 декември 2023 15:11

  • 947
  • 1
Оставиха в ареста жената, пребила с лопата дядо за 200 лева
© Bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Жената, която преби жестоко възрастен мъж във врачанското село Градешница и го ограби остава в ареста за постоянно, реши днес районния съд във Враца. 69-годишната И. П. е привлечена като обвиняема за грабеж от районната прокуратура.

Жената от ромската махала на селото, пребила 86-годишния трудноподвижен Крум Пелов за да му вземе 200 лева , от години била негов личен асистент. Тя го наглеждала, перяла дрехите му и чистела дома на дядото срещу заплащане, съобщава 24 часа.

На 6 декември т.г. жената нахлула пияна в дома на Пелов докато той бил в леглото и веднага започнала да го налага с лопата и дървен кол, искайки той да й даде всичките си пари. Накрая претърсила пребития човек и взела наличните в него 200 лв.

Пребитият с лопата дядо от Градешница заради 200 лева бил нападнат от съседка

При постановяването на най-тежката мярка за процесуална принуда задържане под стража районния съд прие, че са налице всички законови предпоставки за това. За обвиняемата И. П. е налице обосновано подозрение за вероятната й съпричастност към деянието, в което е обвинена, както и че съществува реална опасност тя да извърши престъпление, тъй като е с лоши характеристични данни, има и предишни криминални прояви, се казва в решението на съда.

За извършеното престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода от 3 до 10 години. Определението на районния съд може да се обжалва и протестира в тридневен срок пред окръжния съд във Враца.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
947 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.11 | 18:01

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини