Прокуратурата в Силистра разследва клип в социалните мрежи, показващ насилие над дете от негови съученици

  • 20 ноември 2023 15:18

  • 5346
  • 1
Прокуратурата в Силистра разследва клип в социалните мрежи, показващ насилие над дете от негови съученици
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Районна прокуратура - Силистра възложи проверка по прокурорска преписка, образувана след самосезиране по повод видеоклип, публикуван в социална мрежа, показващ упражнено насилие над дете от негови съученици.

Наблюдаващият прокурор е разпоредил да бъде установена самоличността на всички участници в случилото се и да им бъдат снети обяснения. В хода на проверката трябва да се установят и очевидци на деянието. Работи се за изясняване на всички детайли и факти около случая. 

Насилието сред децата: "Дете, което не знае как да обича и не се чувства обичано, е много по-склонно да проявява агресия"

Организиран е Координационен механизъм от Агенция „Социално подпомагане“, отдел „Закрила на детето“, с участието на прокурор от Районна прокуратура – Силистра, който също работи по темата.

Проверката ще бъде извършена в петдневен срок под непосредственото ръководство на наблюдаващия прокурор, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5346 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.20 | 16:50

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини