И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов разговаря с испанския посланик

  • 16 ноември 2023 17:01

  • 331
  • 3
И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов разговаря с испанския посланик
© ПРБ
Слушай новината Слушай новината

И.ф. главен прокурор Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад. се срещна днес, 16.11.2023 г., с посланика на Кралство Испания в София Н. Пр. Алехандро Поланко, съобщиха от пресцентъра на ПРБ.

В рамките на срещата бе обсъдена заявената от Испания подкрепа за присъединяване на България към Шенген, което е и един от приоритетите на настоящото испанско председателство на Съвета на Европейския съюз, като бе изтъкната значимостта на това присъединяване за укрепване на европейското единство. 

Сарафов се срещна с британския министър по миграцията Робърт Дженрик и водена от него делегация

Сред дискутираните теми бяха и предстоящите реформи в Конституцията на Република България, свързани със съдебната власт, както и борбата с трансграничната организирана престъпност, корупцията и тероризма.

В хода на разговора между българския главен прокурор и испанския посланик бяха изтъкнати традиционно добрите отношения и отлично сътрудничество между правоприлагащите и правоохранителните органи на двете държави. 

Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад. потвърди гoтoвнocттa нa бългapcĸaтa пpoĸypaтypa зa aĸтивнo cътpyдничecтвo c eвpoпeйcĸитe пapтньopи във вpъзĸa c aĸтyaлнaтa мeждyнapoднa oбcтaнoвĸa и пpoизтичaщитe oт нeя пpeдизвиĸaтeлcтвa пpeд пpaвoприлагащите opгaни.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
331 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.16 | 20:33

3
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto
ИСТИНАТА

2023.11.16 | 18:10

2
"Другарю"Сарафов,защо РАЗПИТАНИЯТ Г-н Божков е с ГРИВНА на ТЕРАСАТА,а "Другарят-евроантлантик"Борисов-БЕЗ ИМУНИТЕТ е в "парламента" на ПЪРВИЯТ РЕД ????!!!
СФИНИАТА У ТРАПО.. ГОРЕНИЕЕЕ

2023.11.16 | 17:23

1
КАв ПРО КУХО РОРКА си ти бе ЛОЛИОО.. СХТИИ РАЗПОРИАИА КУХАТАТ ГЛАФАФА.“З ИГГ ХАИЛЛЛЛ

Добави коментар

Водещи новини