Борислав Сарафов проведе работна среща с представители на Европол

  • 04 октомври 2023 09:50

  • 616
  • 1
Борислав Сарафов проведе работна среща с представители на Европол
©

И.ф. главен прокурор на Република България Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад. проведе работна среща с Яри Лиуку, ръководител на „Европейски център за противодействие на тежката и организирана престъпност“ в Европол и Георгиос Раскос, ръководител на звеното за противодействие на организираната престъпност в агенцията.

В разговора участваха още главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, директорът на дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ в МВР Дамян Лечев, както и Ангел Кънев, прокурор при Софийска градска прокуратура.

Борислав Сарафов: България е една от най-спокойните държави

Акцент в разговора бе доброто оперативно взаимодействие между българските правоохранителни органи и Европол в контекста на 20-ата годишнина от сътрудничеството на националните власти с Агенцията на Европейския съюз за сътрудничество в областта на правоприлагането (Европол).

Последвайте канала на

Нора Виткова
616 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.04 | 10:26

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини