Мъжът на изхвърлената в куфар Евгения с нова версия за убийството

  • 28 септември 2023 22:54

  • 3486
  • 4
Мъжът на изхвърлената в куфар Евгения с нова версия за убийството
© Bulphoto (архив)

Съпругът на убитата и изхвърлена в куфар край Перник Евгения Владимирова призна пред съда, че е причинил смъртта ѝ, но версията му коренно се различава от тази на прокуратурата.

Орлин Владимиров твърди, че се скарали, сдърпали се и паднали на земята, а тя си ударила главата в ръб на шкаф.

“Тогава разбрах, че съм я убил”, заяви пред магистратите подсъдимият. Заради новата версия адвокатите на Орлин Владимиров и баща му поискаха експертиза на шкафа, за да се разбере дали по ръба му има кръв и дали е от жертвата.

Орлин Владимиров си призна пред съда за убийството на Евгения

Според обвинението обаче той е планирал убийството на съпругата си, удушил я е с фолио, а след това с помощта на баща си е укрил трупа ѝ.

Орлин Владимиров е в ареста от 2 г. За първи път говори пред съда и признава, че е убил Евгения. Досега го е казвал единствено в беседа с криминалисти веднага след задържането му, но към онзи момент не е бил обвинен. Тогава разказал, че е душил Евгения първо с ръце, но не е успял да я убие и затова е намотал около главата ѝ готварско фолио. Версията за удара на главата ѝ в шкафа е нова и сочи непредпазливо деяние, което се наказва по-леко.

“Всичко се случи на 13 октомври. Седнахме да обядваме. Скарахме се и нещата ескалираха. Тя ме удари, после се сбихме. Загубихме равновесие, залитнахме, паднахме и тя си удари главата в ръба на шкафа. Осъзнах се. Видях, че е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я убил. Представих си как детето ще се върне от училище и ще види майка си в това състояние. Започнах да чистя с един моп и с тениската си, но не знам дали успях да махна всичко”, разказа пред Софийския градски съд Орлин Владимиров, съобщава 24 часа.

Друго показва обаче съдебномедицинската експертиза по делото - причината за смъртта е задушаване. 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3486 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.09.29 | 06:00

4
Нова стара версия все е убиец.Дано в затвора го споходи същото ей тъй по непредведливост!!!!!!!!
Lissa

2023.09.29 | 01:10

2
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
КЗЛ

2023.09.28 | 23:41

1
Горканчо... дано му пръснат дупарата в затвора и то по непредпазливост.

Добави коментар

Водещи новини