Мъжът на изхвърлената в куфар Евгения с нова версия за убийството

  • 28 септември 2023 22:54

  • 3421
  • 5
Мъжът на изхвърлената в куфар Евгения с нова версия за убийството
© Bulphoto (архив)

Съпругът на убитата и изхвърлена в куфар край Перник Евгения Владимирова призна пред съда, че е причинил смъртта ѝ, но версията му коренно се различава от тази на прокуратурата.

Орлин Владимиров твърди, че се скарали, сдърпали се и паднали на земята, а тя си ударила главата в ръб на шкаф.

“Тогава разбрах, че съм я убил”, заяви пред магистратите подсъдимият. Заради новата версия адвокатите на Орлин Владимиров и баща му поискаха експертиза на шкафа, за да се разбере дали по ръба му има кръв и дали е от жертвата.

Орлин Владимиров си призна пред съда за убийството на Евгения

Според обвинението обаче той е планирал убийството на съпругата си, удушил я е с фолио, а след това с помощта на баща си е укрил трупа ѝ.

Орлин Владимиров е в ареста от 2 г. За първи път говори пред съда и признава, че е убил Евгения. Досега го е казвал единствено в беседа с криминалисти веднага след задържането му, но към онзи момент не е бил обвинен. Тогава разказал, че е душил Евгения първо с ръце, но не е успял да я убие и затова е намотал около главата ѝ готварско фолио. Версията за удара на главата ѝ в шкафа е нова и сочи непредпазливо деяние, което се наказва по-леко.

“Всичко се случи на 13 октомври. Седнахме да обядваме. Скарахме се и нещата ескалираха. Тя ме удари, после се сбихме. Загубихме равновесие, залитнахме, паднахме и тя си удари главата в ръба на шкафа. Осъзнах се. Видях, че е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я убил. Представих си как детето ще се върне от училище и ще види майка си в това състояние. Започнах да чистя с един моп и с тениската си, но не знам дали успях да махна всичко”, разказа пред Софийския градски съд Орлин Владимиров, съобщава 24 часа.

Друго показва обаче съдебномедицинската експертиза по делото - причината за смъртта е задушаване. 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3421 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.09.29 | 06:00

5
Нова стара версия все е убиец.Дано в затвора го споходи същото ей тъй по непредведливост!!!!!!!!

2023.09.29 | 05:14

3
!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са б.о.к.л.у.ц.и и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.m.s.b.r.ic.o,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!! Мангалката е надградила. Нов тъпкач, стоян к. , чаве .........
Sasho Vitanov - 17.05.1976 - Перник

2023.09.29 | 05:14

4
Тази жена, която го е писала че това кратко и лаконично есе за убавицата надка дойчева че по тела навремето ми каза, че надка дойчева била че много гадна и много злобна твар.Че умеела да манипулира хора. Оно като му видиш уникум че че "симпатична физиономия" че на надка дойчева.
Lissa

2023.09.29 | 01:10

2
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
КЗЛ

2023.09.28 | 23:41

1
Горканчо... дано му пръснат дупарата в затвора и то по непредпазливост.

Добави коментар

Водещи новини