Съдът отхвърли иска на Христинка Иванова за 10 000 лв. срещу Радостин Василев

  • 04 септември 2023 15:59

  • 1483
  • 0
Съдът отхвърли иска на Христинка Иванова за 10 000 лв. срещу Радостин Василев
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Софийски градски съд насрочи делото срещу народния представител Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент да започне по същество с разпит на двама свидетели и четирима експерти на 7 ноември. Днес се проведе разпоредително заседание, като страните по делото, както и съдът приеха, че не са допуснати съществени нарушения на процесуалните правила в хода на досъдебното производство. 

Василев е обвинен за опит за принуда. Обвинителният акт по делото беше внесен от прокуратурата на 4 юли. Според обвинението Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент принуждавал народния представител Христинка Иванова от "Има такъв народ" да напусне парламентарната групата, обясни пред медиите Василев, след като беше призован в Националната следствена служба на 5 юни, пише БТА.

В СГС започна делото срещу Радостин Василев

Днес съдът отхвърли внесения граждански иск от Христинка Иванова за причинени неимуществени вреди за 10 000 лева. 

По време на заседанието адвокатът на Василев – Ина Лулчева помоли делото да бъде насрочено за след 29 октомври, тъй като клиентът ѝ има намерение да участва в предстоящите местни избори. Василев каза, че повече по темата ще бъде изнесено утре на специална пресконференция

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1483 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини