Ясен Тодоров и Борислав Сарафов ще изясняват емоционалното състояние на Гешев

  • 08 юни 2023 15:29

  • 2468
  • 2
Ясен Тодоров и Борислав Сарафов ще изясняват емоционалното състояние на Гешев
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

С 19 гласа "за" членовете на Висшия съдебен съвет решиха да изслушат заместник-директора на Националната следствена служба Ясен Тодоров. 

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

Предложението бе направено от главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Ще бъде изслушан и шефът на Следствието и зам.-главен прокурор - Борислав Боби Сарафов, като това бе прието с 11 гласа "за" и 8 "против". Двамата ще "изясняват емоционалното състояние на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във" във връзка с направения опит за атентат срещу него, както и в деня, в който е получил заплашителното писмо от "Мечо Пух".

Гешев обяви края на "завладяната държава" и политическия боклук, показа заплашителното писмо и чат с Борисов

Ясен Тодоров ще помогне за изясняване на емоционалното състояние на Гешев на 14-ти май. Денят преди Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във да даде пресконференцията, на която заяви: "Време е да бъде изметен този политически боклук!". Сарафов пък ще даде сведения за състоянието на главния прокурор в деня на изявлението му - 15 май.

„Във връзка с получаването на заплашителното писмо. Неговата защитна теза е, че той е бил под силно емоционално въздействие на всички обстоятелства: първо взрива, после заплашителното писмо. За да установи това си твърдение, поиска да бъде разпитан Ясен Тодоров. Затова предложих да бъде разпитан Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад., защото мисля, че той е разговарял с него и на 14-ти, и на 15-ти. Става въпрос за реплика от рода на: „и двамата ни пожертваха“. Дори не знам дали този запис е достоверен. Ако не го изслушаме в тази процедура е да се направим, че г-н Сарафов не съществува. Затова поисках разпита на г-н Сарафов“, заяви Атанаска Дишева от Съдийската колегия.

Гешев обяви края на "завладяната държава" и политическия боклук, показа заплашителното писмо и чат с Борисов

Главната цел е една: изясняването на един факт – емоционалното състояние на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

"Ще изложа всички факти и обстоятелства, които знам, за да помогна членовете на ВСС да вземат информирано решение", заяви Ясен Тодоров на влизане в сградата на Висшия съдебен съвет. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2468 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.06.08 | 17:28

2
Публичният дом още ли не се е разтурял?

2023.06.08 | 15:54

1
Я вижте видеото дето чернилката с която напълниха Франция тича и ръга с нож дечица в колички.Това е Шенген,еврозона и скапана Европа.Америка постигна своето за което работи години

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини