Бойко Станкушев: Петьо Еврото може да си позволи и да е астронавт

  • 31 май 2023 07:43

  • 19027
  • 2
© Кадър - Нова телевизия

Марто Нотариуса има подобна мрежа като тази на Пепи Еврото. Понякога двамата  действат в синергия предполагам, но са и конкуренти и при тях зависи кой колко нули дава.  Когато пуснахме разследването за 8-те джуджета Гешев се смееше и казваше, че няма мрежа за влияние. Това заяви в ефира на Нова телевизия Бойко Станкушев, директор на Антикорупционния фонд. 

Ние наблюдаваме и знаем кой е ходил в Осемте джуджета - знаем и за висши кадри от МВР. Петьо Еврото е по-важен фактор, защото той разпределя кюфтетата, обясни още той. 

Що се отнася до това дали Еврото е в страната или я е напуснал, Станкушев заяви, че той седи на планина от пари и може да си позволи да стане и астронавт. 

По думите му има криминални мрежи и в МВР и там всички са много добре нахранени. Политиците, висши държавни служители и тези мрежи са едно, но връзката с подземни босове е друго и там се е стигнало до обостряне на отношеията им - са се сблъскали. Почерка за убийството на Къро е руски, но може и някой нарочно да ги имитира, смята още той. 

Съдът запорира 100 000 лв. на бившия шеф на Столичното следствие Пепи Еврото

Трябва будно гражданско общество, което да притискат политиците и трябва, колкото и да се дразнят разни патриоти, силно взаймодействие с чужди разузнавателни служби, за да се разплете този октопод, каза още Станкушев. 

 По думите му част от тези престъпни мрежи са били поне двама вътрешни министри от близкото минало. Той спомена името и на бившия депутат Яне Янев.

Що се отнася до Барселонагейт, Станкушев заяви: Ивайла Бакалова е ключов свидетел по делото „Барселонагейт”. Тя ще бъде разпитана днес и според мен тя знае всичко по казуса.Тя познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай. Според Станкушев бившата манекенка трябва да каже истината и съдът да даде ход на делото.

Последвайте канала на

Калина Христова
19027 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
куку

2023.06.01 | 10:26

2
Да ти акам на антикорупционноя фонд щом има мафиоти, стоящи на планина от пари!!!

2023.05.31 | 08:30

1
Да го е@ W00 € врото

Добави коментар

Водещи новини