Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски и областен лидер на ГЕРБ

  • 30 май 2023 07:16

  • 1461
  • 5
Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски и областен лидер на ГЕРБ
©

Разбрах от медиите, че ще съм обвиняем!

Това написа във Фейсбук кметът на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георги Мараджиев.

Адвокатът на Борисов определи разпитите му като "елементарни, приятелски и весели"

Това е политически удар! Атаките срещу Бойко Борисов, Делян Добрев и мен са синхронизирани!

Във връзка с появили се публикации, съдържащи манипулативни твърдения, заявявам, че до момента не съм бил задържан по никакъв повод. В края на месец ноември имаше безпрецедентна акция на Икономическа полиция, при която тежко въоръжени полицаи нахлуха в дома на сина ми, в управляваната от него фабрика, както и в помещенията на Община Стамболийски. 

Същата вечер, около 23.00 часа, бях разпитан в качеството си на свидетел по образувано досъдебно производство, образувано срещу неизвестен извършител. До момента, седем месеца по-късно, не съм бил уведомяван за никакви действия по делото, не съм бил разпитван, не са били разпитвани и служители на Община Стамболийски, не ми е известно да са извършвани каквито и да е действия! 

Днес, преди да си тръгна от работното си място, ми беше връчена призовка за явяване в качеството ми на обвиняем. Нямам никаква представа, разбрах от медиите, че ще съм обвиняем! 

Нямам никаква представа в какво ще бъда обвинен и въз основа на какви доказателства. Намирам за тенденциозно информация за обвинението на прокуратурата да се появи по медиите, преди аз да знам за това. Получава се така, че прокуратурата търси медиен ефект, разгласявайки информация по медиите, преди да уведоми мен! Поради това си задавам въпроса: Защо е нужно това? Мога да си обясня тези действия на прокуратурата като опит за нанасяне на репутационни щети, както за мен в лично качество, така и за ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, чийто регионален лидер съм аз. 

 

Намирам тези действия на прокуратурата в пряка връзка с действията срещу лидера на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов, който вече на няколко пъти беше призоваван на разпит по различни медийни дела. 

 

Същото е и по отношение на друг лидер на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Делян Добрев, по производства, продължаващи десет години. 

 

Твърдя, че прокуратурата за пореден път се опитва да влияе върху политическата обстановка в страната, чрез действия насочени срещу видни лица в ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, дискредитирайки както партията, така и нас в лично качество. 

Настоящият момент се явява благоприятен за политически атаки срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в! Това е така предвид скандалите в други политически партии, замразяването на преговорите за съставяне на правителство от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и реалната възможност страната да бъде изправена пред шести поред парламентарни избори. 

Наближават и местни избори, което само потвърждава мнението ми, че атаките спрямо мен целят политически и медиен удар, а не търсене на справедливост. Няма за какво да се притеснявам, не съм извършвал нищо незаконно, което и ще бъде доказано!

Разбрах от медиите, че ще съм обвиняем! Това е политически удар! Атаките срещу Бойко Борисов, Делян Добрев и мен са...

Posted by Георги Мараджиев on Monday, May 29, 2023
Радина Лазарова
1461 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Сашо , Сашо....

2023.05.30 | 09:32

5
Че да беше се огледал бе. Кой да ти обърне внимание като си толкова незабележим и нищожен? Камо ли пък да ти идват на крака !!!
А бе ,

2023.05.30 | 09:27

4
може и да е "гербер" , но хората в общината виждат кой какво прави за тях. Имали сме кметове от всякакви партии и никой до сега не е правил толкова за града и общината както настоящия кмет. Ако всички преди него бяха правили по една десета от това което той направи , града щеше да е за чудо и приказ. Днес града се променя пред очите ни и хората разбират , че може да се развиваме и без да се краде !!! Де да имаше и на правителствено ниво такива отговорни хора !
Сашо

2023.05.30 | 08:21

2
що не дойдат у нас ами у вас идват
Сашо

2023.05.30 | 08:23

3
да беше станал продавач консултант нямаше да имаш проверки

2023.05.30 | 08:14

1
10 години Белене и конфискация на цялото имущество!!! Тиквоч скапан!!!!

Добави коментар

Водещи новини