Главният прокурор се срещна с магистрати от Сливен и Пловдив

  • 26 май 2023 16:25

  • 771
  • 2
Главният прокурор се срещна с магистрати от Сливен и Пловдив
© Прокуратура на Република България

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във се срещна с прокурори от Окръжна и Районна прокуратура – Сливен и следователи от Окръжния следствен отдел в града, с които проведе работна среща. Това съобщиха от Прокуратура на Република България.

Той призова магистратите да бъдат спокойни и да продължат да упражняват служебните си задължения по закон, както до този момент и подчерта, че прокуратурата е единна и ще продължи да работи единствено в името на върховенството на закона.

Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във посочи, че работата в тясно взаимодействие с всички държавни органи е ключът към ефективното противодействие на престъпността и защита правата и сигурността на българските граждани.

Главният прокурор изтъкна, че защитата на независимостта на съдебната власт представлява и защита на европейските ценности. 

Иван Гешев е на посещение в Турция

В рамките на днешния ден главният прокурор проведе работна среща и с прокурори от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура в гр. Пловдив. Той разговаря с колегите си за предизвикателствата пред работата на магистратите.

„Страхът е лош съветник. Нашата истинска цел е защита на независимостта на прокуратурата и съдебната власт“, подчерта главният прокурор.

Той се обяви срещу опитите за намеса в работата на независимата съдебна система. Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във насърчи прокурорите да вършат спокойно и отговорно работата си, да продължат да работят в интерес на българските граждани, ръководени от Конституцията и върховенството на закона. 

Главният прокурор пожела на колегите си ползотворна работа, здраве за тях и семействата им.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
771 2

Коментари 2

Добави коментар
Manolov

2023.05.26 | 18:00

2
Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро
баба гицка

2023.05.26 | 16:35

1
Малко му остава на Гешев. Отива в историята!

Добави коментар

Водещи новини