Проф. Радулов: В цялата тирада на Гешев има една заявка – да го оставят

  • 23 май 2023 08:16

  • 2118
  • 2
Проф. Радулов:  В цялата тирада на Гешев има една заявка – да го оставят
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"В момента два влака се разминават – на политиката в прокуратурата и на прокуратурата в политиката. Обществото ще преглътне всичко това, вместо определени хора да слязат от влака. Сега рязко се ускорява отново влакът на прокуратурата в политиката, но той ще се размине много накратко с политиката, в която от 5 г. насам има един политически сегмент практически се занимава почти изцяло с прокуратурата и съдебната реформа. Тази политическа битка приключва с този кабинет."

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 510

Това каза в ефира на Нова тв политическият анализатор Кристиян Шкварек.

Влакът с изчистване на прокуратурата, протести, излизане на площада - в момента, в който двете страни се събраха в общ кабинет, този влак приключи. За да изчегърташ една система, имаш нужда от много голям политически капитал. А в тази коалиция той приключи, тя е изключително непопулярна в средите на електоратите на двете партии, допълни още Шкварек.

Проф. Николай Радулов от своя страна пък заяви, че е очаквал от вчерашната пресконференция на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във нещо повече.

Станислав Балабанов (ИТН): ПП-ДБ ще пазят Борисов от Гешев

Според него тя е направена умишлено в часа, в който Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова са говорили за общото управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ.

„Но всичко протече много минорно. Г-н Гешев с минорен тон обясни как се бори за България и само прокуратурата работи. 20 г. сме виждали как се вадят едни записи. Ние сме свикнали на тези неща, но никой нищо подробно не каза“, обясни проф. Радулов.

По думите му по скоро това е било за да покаже, че един човек е демонизиран, защото неговата структура работи.

Проф. Радулов заяви, че в цялата тирада на Гешев има една заявка – да го оставят. „Това е опит за пазарлък. В чекмеджетата има много дела“, добави експертът. И Радулов, и Шкварек са на мнение, че промяната ще е не долу Борисов и Гешев, а само долу Гешев.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2118 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.05.23 | 10:05

2
ГЕШЕВ ЩЕ СИ ОТИДЕ РЕФОРМАТА В СЪДА ЩЕ БЪДЕ ПРОВЕДЕНА
ШИБАМ ПЛАТЕНИ БСПДИРАСТИ и РАШИСТИ

2023.05.23 | 10:02

1
От този предател взе да ми се повдига.

Добави коментар

Водещи новини