Постоянен арест за обвинения в убийството на съпругата си перничанин

  • 09 май 2023 16:07

  • 748
  • 0
Постоянен арест за обвинения в убийството на съпругата си перничанин
© Unsplash
Слушай новината Слушай новината

Апелативен съд – София потвърди определението на Окръжен съд – Перник, с което е взета мярката за неотклонение „задържане под стража“ на Димитър Димитров, обвинен в умишлено убийство на съпругата си в Перник, съобщиха от съда. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Според съда има реална опасност Димитров да се укрие или да извърши престъпление. Доказателствата по делото сочат, че обвиняемият е осъществявал насилие спрямо съпругата си преди настъпването на нейната смърт и при една по-лека мярка за неотклонение, би могъл да въздейства върху свидетелите, част от които са негови близки. 

Припомняме, че сигналът за убийството е подаден на 29 април в 04:27 часа. Отивайки на място, екипите на полицията констатират, че има данни за извършено тежко криминално престъпление. Семейството има две непълнолетни деца на 14 и 16 години, които не са били в жилището по време на инцидента.

Мъж уби жена си в Перник

Разследващите преди дни уточниха, че между мъжа и жената са възниквали множество конфликти, в основата на които стои употребата на алкохол от страна на извършителя. Заради това жената често се е изнасяла от семейния дом с децата си при своите родители. Преди два месеца тя се е върнала отново при при съпруга си, но без децата. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
748 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини