Слави Трифонов обжалва запора по делото за "Песен за Лена"

  • 09 май 2023 09:23

  • 3997
  • 4
Слави Трифонов обжалва запора по делото за "Песен за Лена"
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в обжалва запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на фирмата му "Седем-осми".

По жалбата на Трифонов трябва да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по казуса ще е последна. Обезпечителните мерки бяха наложени по гражданското дело за вреди, което бившата началничка на кабинета на премиера Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заведе срещу компанията на лидера на ИТН, предаде "Сега". 

Поводът за делото е "Песен за Лена", която беше пусната в социалните мрежи и партийната ТВ "7/8". В нея Бориславова е главен герой, а текстът прекрачва всякакви граници на политическа сатира с добър вкус. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от песента, в която има обидни, грозни и вулгарни думи. 

"Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми", коментира при завеждането на делото Трифонов.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3997 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.05.10 | 06:15

4
Всъщност "песничката" е гнусна клевета, за която навсякъде по света се дължи обезщетение. Но славуца е силно обеднял и запора му причинява повече от запек явно :)
Николай Стоименов

2023.05.09 | 11:10

3
Чалгар обади се на твоя приятел Гешев за помощ бе
Ге

2023.05.09 | 10:12

2
Ох, милата тя...да я съжали човек

2023.05.09 | 09:49

1
Селския цървул продължава да си мисли, че е над закона. Данъчна декларация кога? Това е прозрачно за него - на останалите да им се рови и в носа, а него да не го закачат. Говнояд чалгарски.

Добави коментар

Водещи новини