Слави Ангелов: Условните присъди на задържания за убийството на Кристина са в разрез със закона

  • 09 април 2023 19:46

  • 2659
  • 2
Слави Ангелов: Условните присъди на задържания за убийството на Кристина са в разрез със закона
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Задържаният за убийството на Кристина е с две условни присъди заради ревност – за заплахи и палеж на кола, което е в разрез със закона. Такова мнение изрази в студиото на "На фокус" по Нова телевизия разследващият журналист Слави Ангелов. Припомняме, че тялото на жената беше намерено в багажник на кола в София. 

Това не е нормално. Първата ти присъда може да е условна, защото си с чисто съдебно минало, но втората трябва да е ефективна. Имаме разпад на държавността. Политици, които не може да формулират проблемите, а пък камо ли да ги решат. Живеем в анархия, заяви Ангелов.

По думите му подобни случаи станаха нещо обичайно у нас.

Това е българската нормалност. Този човек иска да бъде освободен, за да си изчисти името. Тоест, той дори не смята, че е направил нещо лошо. В България няма правосъдие и затова всички тези хора смятат, че няма да бъдат наказани. Този пример е идиотски с това, че жертвата работи в помощ на полицията, докато е жива. Тя е написала бележка, ако нещо се случи с нея, допълни журналистът.

Доказано: Кристина е убита със зачислен на новата приятелка на Калоян пистолет

Според него дори да се направи съдебна реформа, тя няма да е достатъчна, за да се оправят проблемите в държавата.

Нашите политици са се вторачили в прокуратурата. Искат да правят реформа. Това обаче не е достатъчно. Независимо, че има много смели и работещи прокурори, има бездействие и корупция, отбеляза Слави Ангелов. 

Той коментира и новината, че Даниел Димитров-Релето, познат като член на групата за отвличания "Наглите", излезе от ареста срещу парична гаранция. 

Пуснаха от ареста Данчо Релето

Тези неща стават тихомълком. Разбираме, че са излезли от затвора, когато направят друго престъпление. България е в много тежък и сложен период на своето развитие. Разполагаме с най-ниското ниво политици от демократичните промени насам, твърди журналистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2659 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.04.10 | 01:11

2
Слави-всичко зависи от плашилото Гешев.

2023.04.09 | 21:28

1
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Водещи новини