19-годишен, откраднал 42 хиляди лева бензиностанцията, в която работел, получи условна присъда

  • 29 март 2023 12:40

  • 843
  • 1
19-годишен, откраднал 42 хиляди лева бензиностанцията, в която работел, получи условна присъда
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Млад мъж, на 19 години, се призна призна за виновен пред Районния съд в Кюстендил за кражба на над 42 хил. лв. от каса на бензиностанция в града, съобщиха от пресцентъра на съда. Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

Мъжът с инициали М. Б. ще изтърпи наказание "лишаване от свобода" за срок от една година, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от три години.

Обвиняемият, който е неосъждан към момента, се призна за виновен в това, че чрез разбиване на прозорец, от метална незаключена каса в офис в сграда на бензиностанция, е отнел 42 275 лв.

Обвиняемият е осъществил деянието при пряк умисъл, се казва в определението на съда. Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда и не подлежи на обжалване.

Мъж сви 42 бона от бензиностанцията, в която работел

Престъплението е извършено на 15 февруари, казаха за БТА от полицията.

В ранните часове извършителят е проникнал с взлом в офиса и взел наличните в касата пари. В резултат на предприетите от полицията действия, няколко часа по-късно при проведени процесуални действия, в жилището на 19-годишния служител на фирмата в с. Шишковци, община Кюстендил, служителите на МВР са открили цялата открадната сума.

Цветелина Кирилова
843 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
фдсфг

2023.03.29 | 12:50

1
Гаранция това са му били заплатите за 42 месеца ама важното е шефа да тъне в лукс ,а роба да се задоволява с трохите ! СМЪРТ ЗА КАПИТАЛИЗМА СЛАВА ЗА КОМУНИЗМА !

Добави коментар

Водещи новини